Prieinama: Sandėlyje

Plataus Kampo Panoraminis Galinio Vaizdo Veidrodis Universal Priekiniai Ir Išoriniai Montuojamas Ant Priekinio Stiklo, Gerinti Saugą Ir Pateikti

(0 Klientų Atsiliepimai)

€82.30 - €164.61

Prekės kodas: s51652

Kategorijos: Interjero Dalys

Žymos:

Specifikacijos

  • Elemento Tipas: Veidrodžiai Interjere
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Savybės:

Mūsų apsaugos nuo akinimo galinio vaizdo veidrodis gali padėti sumažinti akluosius taškus, gerinti saugą ir suteikia platesnį matymo lauko.Tai padės jums nustatyti kliūtis anksčiau.Jis gali suteikti aiškią atspindys, suteikti aiškesnę ir teisingiau, įvaizdį.Taip bus suteikti minkšta ir aišku, viziją, sumažinti nuovargį.Tai gali padėti išvengti vibracijos, anti-shake arba nukristi, kai vairuotojo, kuris gali efektyviai išspręsti dėl vietų jums ją įdiegti.Jis yra pagamintas iš ABS medžiaga, kuri yra patvarus ir tvirtas.Ji turi anti-splash dizaino ir nebus splash stiklo šlaką.

Ji gali būti plačiai taikomas daugelyje automobilius, variklius, sunkvežimiai, Džipai, ir kt.Ji yra lengva įdiegti, taip pat.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Apsaugos Nuo Akinimo Galinio Vaizdo Veidrodėlis

Medžiaga: ABS

Dydis: apie 29*7cm/11.42*2.76 į

Pakavimo sąrašas:

1 x Anti-Glare Galinio vaizdo Mirro

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Plataus Regėjimo Lauko: Mūsų apsaugos nuo akinimo galinio vaizdo veidrodėlis, gali ne tik padėti sumažinti akluosius taškus, gerinti saugą ir suteikia platesnį matymo lauką, bet taip pat padėti jums nustatyti kliūtis anksčiau.

2.Gera Vizija: Kaip mūsų plataus kampo panoraminis galinio vaizdo veidrodis gali suteikti aiškią atspindys, suteikti aiškesnę ir tikriau nuotrauką, ji bus suteikti minkšta ir aišku, viziją, sumažinti nuovargį.

3.Anti-Shake Įrašų: Kaip mūsų anti akinimo galinio vaizdo veidrodėlis automobilio, gali padėti išvengti vibracijos, anti-shake arba nukristi, kai vairuotojo, jis gali veiksmingai nustatyti vietose jums ją įdiegti.

4.Puikus ABS Medžiagos: Su mūsų panoraminis apsaugos nuo akinimo galinio vaizdo veidrodėlis, jūs turite galiniai veidrodėliai, kurie yra pagaminti iš ABS medžiaga, kuri yra patvarus ir tvirtas.Ji turi anti-splash dizaino ir nebus splash stiklo šlaką.

5.Platus Papročiai: Pirkti mūsų anti-glare, priekinio ir galinio vaizdo veidrodį, ir ji gali būti plačiai taikomas daugelyje automobilius, variklius, sunkvežimiai, Džipai, ir kt.Ji yra lengva įdiegti, taip pat.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama