Prieinama: Sandėlyje

Magnetiniai Automobilių skėtį nuo saulės Animacinių filmų Vaikas Auto Langą skėtį nuo saulės Magnetinio Siurbimo Konstrukcijos Transporto priemonės Apsaugos nuo Saulės Priemonė Labiausiai Automobilius, Visureigius

(0 Klientų Atsiliepimai)

€4.30 - €8.61

Prekės kodas: s110846

Kategorijos: Išoriniai Priedai

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Šį skėtį nuo saulės lengvai prisitvirtina prie automobilio langas su stiprūs magnetai ir apsaugo nuo tiesioginių saulės spindulių pasiekti savo vaikams.Ji tinka mažų sunkvežimių ir negadina originalus automobilis.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Automobilių Šoninio Lango Skėtį Nuo Saulės

Gaminio medžiaga: poliesterio audinio

Produkto modelis: įvairius

Produkto įrengimas: tipas

Pakavimo Sąrašas:

2vnt.*Automobilio šoninį Langą skėtį nuo saulės

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo nuokrypis 1-3cm.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Išvengti Tiesioginių Saulės spindulių: Su šiuo skaidrių geležinkelių skėtį nuo saulės, galite pakoreguoti sumą, iš saulės į savo automobilį stumiant ir traukiant jį lengvai.Jis blokuoja kenksmingus UV spindulius ir sumažina šilumos viduje jūsų automobilį.Jūs galite turėti patogų ir saugaus vairavimo patirtis su šiuo skėtį nuo saulės.

2.Stiprus Prisirišimas: gumos juostos pagalbiniai pastiprinimo šis magnetinis automobilių skėtį nuo saulės užtikrina tvirtą ir stabilų priedą prie metalinio rėmo lango.Jis yra magnetinis siurbimo funkcija, kuri leidžia įdiegti ir pašalinti jį greitai ir patogiai, be jokių įrankių ar net būti apgadinti jūsų automobilį.

3.Reguliuojamas ir Saugi Tinka: kelio magnetinis automobilių skėtį nuo saulės gali būti traukiama, kad tilptų lenktas dizainas galinio vaizdo veidrodis.Tai leidžia nustatyti kelio kampas aiškiai matyti blokavimo be galinio vaizdo erdvę.

4.Naujoviškas Adsorbcijos Metodas: Jūs ir jūsų vaikai gali mėgautis saugiai ir patogiai važinėti su mūsų automobilių skėtį nuo saulės.Jis yra magnetinis, kad dizainas, tinka įvairių modelių automobilių ir sunkvežimių lengvai.Jis yra pagamintas iš patvarios ir skalbti medžiaga, kuri yra ekologiškai švarus ir bekvapis.

5.Platus Panaudojimas: Ar jūs turite mažų sunkvežimių, VISUREIGIS, arba RV, mūsų magnetinės automobilių skėtį nuo saulės gali tilpti jūsų automobilį ir leiskite, kad jums roll aukštyn ir žemyn lango, su lengvumu.Ji yra paprasta naudoti ir saugoti.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama