Prieinama: Sandėlyje

PVC Juosta Užuolaidų 96in (8 ft) Plotis x 96in (8 pėdų) Aukščio, Vinilo Durys, Juosteles, Juostelės, 2mm Storio, Plastikinių Durų, Užuolaidų su 5cm

(0 Klientų Atsiliepimai)

€1 058.21 - €1 374.31

Prekės kodas: s1370

Kategorijos: Namų Tekstilės

Žymos:

Specifikacijos

  • Sumontuotos Gaminio Matmenys L x W x H: 39.76 x 6.69 x 9.45 Cm
  • Dydis: 8 x 8
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: PVC
  • Surinkto Gaminio Svoris: 52.82 lb
  • Gamintojas: VEVOR
  • Naudoti: langas
  • prekės ženklas: VEVOR
  • Gamintojas Dalies Numeris: PVCML8X824P000001V0
  • Spalva: Aišku
  • Kilmės šalis - Tekstilė: Importuoti

Prekės ženklo Įvedimas yra pirmaujanti gamintojas, kuris specializuojasi įranga ir įrankiai.Kartu su tūkstančiais motyvuotų darbuotojų, yra skirta teikti savo klientams su kieta įranga ir įrankiai neįtikėtinai mažas kainas.Šiandien, užima rinkas, daugiau nei 200 šalių, su 10 milijonų plius visuotinio narių.

Kodėl Verta Rinktis ?

1.Sunku Kokybės

2.Neįtikėtinai Mažos Kainos

3.Greitas Ir Saugus Pristatymas

4.30-Dieną Nemokamai Grįžta

5.24/7 Profesionalus Klientų Aptarnavimas

Produkto Aprašymas PVC Juosta Užuolaidų 8 x 8 Pėdų 24 Juostelėmis

Čia mes jums siūlome PVC juostelės durų užuolaidų komplektas.Pagamintas iš PVC medžiagos, ji gali triukšmus, laikyti patalpoje šilta, ir jūsų patalpose, toli nuo užteršimo ir kenkėjų!Patogu tai, kad žmonės ateina ir išeina, o ne įdiegti kelias sienas ir duris.Tai yra naudojimas, gamyklose, parduotuvėse, prekybos centruose ir kitose vietose.

PVC Medžiaga

Mūsų durų užuolaidos yra pagamintas iš PVC medžiagos, kurios yra aplinkos draugiškas, anti-scratch, anti-static, ir elegantiškas.Plastikinės juostelės funkcija lankstumą, 0.078 in/2 mm storio, nėra lengvai pasukti ir kreko.

Labai Gardus Poveikis

Ši plastiko juostelės užuolaidos yra puiki antipireno savybių galimybes, garso izoliacija, ir vėjo pasipriešinimo, išlaikyti kenkėjų, vabzdžių ir dulkių out.PVC medžiaga yra atspari ugniai.

Platus Temperatūros Diapazonas

PVC durų intarpai yra atsparus temperatūros, gali atlaikyti ekstremaliomis sąlygomis.Temperatūros diapazonas: nuo -5℃/23℉ 50℃/122℉.Ji išlaiko patalpose šilta ir šalta.

Lengvai montuojami 8 X 8 ft

Kai ji yra įdiegta, bus apie 1.97 į/5 cm sutampa, viena juosta ir kita.Ir tarp durų ir juostelės, nesutampa egzistuoja taip pat.Bendras plotis: 8 pėdų/2,4 m.

Daugiau Nei 50% Sutampa

Ji yra pakankamai aiškus, kad daugiau saugos ir didelio efektyvumo išlaikyti jūsų operacija sklandžiai.Be to, jos sutampa, gali viršyti 50 proc., priklausomai nuo jūsų įdiegimo būdas.

Prašymas

Vinilo juosta durų rinkinys gali būti naudojamas tiek patalpose, tiek lauke.už prekybos centrų, parduotuvių, namų, gamyklų ir kitų vietų.

Specifikacijos Medžiagos: PVC

Dydis Kiekvienos Juostos(L X W): 8 pėdų X 6/2,4 m X 15 cm

Storis: 0.078 in/2 mm

Bendras Plotis: 8 pėdų/2,4 m

Pakuotės Svoris: 49 kg/22 kg Pakuotės Turinys 24 x PVC Juosta Užuolaidų

1 x Laikiklis

1 x Keletas Nagai

【AUKŠTOS KOKYBĖS PVC】- Pagaminti iš PVC, aplinkai draugiškas medžiagas, ši juosta užuolaidų durų savybės atsparus vandeniui, anti-static, puikų lankstumą ir elastingumą, jokio erzinančio kvapo.Kiekvienos juostos: 6/15 cm pločio, 8 pėdų/2.4 m ilgio, 0.078 in/2 mm storio. 【ATSPARUMAS ĮBRĖŽIMAMS】- Šie PVC užuolaidos vinilo diržai gali triukšmo, dulkių ir teršalų.Ji atsparumas vandens, vėjo, įbrėžimams, temperatūros, tačiau ji taip pat leidžia normalus oro srautas.Atsparumas temperatūrai: -5℃ iki 50℃. 【LENGVAS MONTAVIMAS 8 X 8 KOJŲ】- plastikinės juostelės, užuolaidinės ateina su 24 juostelėmis, lengvai montuojami.Priedai: visi aparatūros reikia montuoti yra skirtas jums.Yra 1.97 į/5 cm sutampa kiekvienos juostos.Bendras plotis įdiegus: 8 pėdų/2,4 m.Aukštis: 8 pėdų/2,4 m. 【SKAIDRIOS KONSTRUKCIJOS】- Beveik permatomas, ši juosta užuolaidų turi didelės reikšmės, jums patogiu matyti per ji, daugiau saugumo ir didelio efektyvumo išlaikyti savo veiklos juda sklandžiai. 【PLATUS】- PVC durys juosteles tinka sandėliuose, gamyklose, prekybos centruose, prekybos centrai, salės, ir kitose vietose.Juostelės užuolaidos, durys, yra tiek vidaus, tiek ir lauko darbams.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama