Prieinama: Sandėlyje

Sodo Žvelgdamas Pasaulyje Kamuolys Atspindintis Tuščiaviduris Kamuolys iš Nerūdijančio Plieno "PASIDARYK pats" Dekoratyviniai Plūduriuojantis Tvenkinys Kamuolys Atspindintis Sodas, Kiemas, Terasa

(0 Klientų Atsiliepimai)

€13.27 - €26.54

Prekės kodas: s1479

Kategorijos: Namų Dekoras

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno

Aprašymas:

Į Žvelgdamas Veidrodis Kamuolys yra pagamintas iš pakenčiamas nerūdijančio plieno medžiagų, todėl korozijos-atsparus ilgalaikiam naudojimui, ir funkcijos atspindintis veidrodis apdaila, kuri fiksuoja šviesos ir puikiai atspindi aplinką, sukurti nuostabų centrai savo namuose ir sode nustebinti savo kaimynus ir draugus.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Sodo Žvelgdamas Kamuolys

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Neprivaloma Skersmuo: 1.9 cm/3.8 cm/5.1 cm/7,6 cm/10cm/12cm/15cm/20cm/30cm

Spalva: Veidrodinis paviršius

Pakavimo Sąrašas:

1* Žvelgdamas Pasaulyje Veidrodis Kamuolys

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Blizga veidrodinio Atspindžio】: Žvelgdamas Į Kamuolį funkcijos atspindintis veidrodis apdaila, kuri fiksuoja šviesos ir puikiai atspindi aplinką, pridedant modernią išvaizdą į savo sodą.

2.【Puiki Dovana Pasirinkimas】: Poliruoti Veidrodis Sfera yra puiki dovana sodo mėgėjas ar kaip housewarming dovana, ar fotografija prop, siūlanti gražus atspindžiai visus metus aplink.

3.【Stipri ir Patvari】: Pagaminti iš tvirto nerūdijančio plieno, Žvelgdamas Veidrodis Kamuolys yra atsparus korozijai, vandeniui ir gali būti naudojamas patikimai ir patvariai.

4.【Multi-kokiai progai Tinka】: Žvelgdamas Į Pasaulio Veidrodis Kamuolys tinka vidaus ir lauko naudojimui.Maži rutuliai gali būti naudojamas kaip akcentas gabalus į dubenėlį ar krepšelį ir didieji yra puikus lauko apdailos tvenkiniai, sodas, terasa, vejos, ir pan.

5.【Subtilus Sodo Puošmena】: palikti savo kaimynų ir draugų išskirtinį įspūdį, Atspindinti Sodo Sritis gali atspindėti šviesos ir daiktų jūsų sodas ir kiemas.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama