Prieinama: Sandėlyje

Bagažinės Sparno Padengti Magnetinio Skristi Ekrano Bagažinės Akių Užskaitos Su Užtrauktuku Magnetinio Siurbimo Vėjo Kvėpuojantis Už Skėtį Nuo Saulės

(0 Klientų Atsiliepimai)

€147.07 - €294.15

Prekės kodas: s150907

Kategorijos: Išoriniai Priedai

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Aprašymas:

Padidinti jūsų automobilio kempingas patirtimi su mūsų pralaidžios orui medžiagos ju bagazines dangtis.Puikiai suprojektuoti van, ji yra paprasta naudoti ir idealiai tinka žvejybos reisus.Ju yra pateikiami per vidurį pridėkite papildomos atminties, neprarandant oro srautas.Paversti savo transporto priemonę į patogią miegojimo vietos su mūsų naujų automobilių kempingas ju bagazines dangtis.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: automobilio bagažinės akių ekranas

Produkto spalva: juoda

Gaminio medžiaga: Nailonas didelio tankumo tinklelio medžiaga

Taikoma transporto priemonėms: SEDANAS, mpv, van

Produkto svoris:

S 620g

M 642g

L 658g

XL 668g

Gaminio Dydis:

S 144*150cm (taikoma paramos lazdele tarpai 100-115cm)

M 156*150cm (tinka statramstis tarpai 116-120cm)

L 162*150cm (tinka statramstis tarpai 121-125cm)

XL 174*150cm (tinka statramstis tarpai 126-135cm)

Produktų Sąrašas:

automobilio bagažinės tinklo akių ekraną x 1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Užtrauktukas Dizainas: Šio automobilio bagažinės akių ekrano savybės dviejų dalių durys tinklo projektavimas su dviejų krypčių užtrauktukas, kuris leidžia jums atidaryti ir uždaryti lengvai ir saugiai.

2.Kvėpuojanti Medžiaga: Pagaminti iš didelio tankio nailono ju, šio automobilio bagažinės tinklo akių ekraną, yra patvarus, tampri, ir ne taip lengva nutraukti.Ji suteikia aukščiausios UV apsauga ir vėdinimo jūsų automobilio bagažinės.

3.Universalus Naudojimas: Paversti savo transporto priemonę į privačią erdvę miega, iškylų, žvejybos arba su mūsų bagazines dangtis tinklo akių ekraną.Kartu su aukščiausios apsauga nuo saulės, ji pateikia universalumas, puikus lauko komfortą.

4.Be jokio vargo Naudoti: stiprūs magnetiniai blokai ir aukšti magnetiniai magnetai, kad šio automobilio bagažinės tinklo akių ekraną, vėjo ir reguliuojamas.Su lengvas montavimas ir saugojimo, šis patogus dizainas užtikrina patogų ir be jokių rūpesčių naudojimo.

5.Transporto priemonės Universalumas: Idealus van savininkai ir vairuotojai laikosi kelių automobilių, tai akių ekraną ir yra suderinamas su daugeliu automobilių, Visureigiai, Vienatūriai ir van.Jos reguliuojamas dizainas leidžia lengvai tilptų ant įvairių transporto priemonių modelių.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama