Prieinama: Sandėlyje

Oro Kondicionavimo Sistema Aktyvuotos Anglies Vandens Valymo Pirminis Filtras Dulkių 100 Cm X 100 Cm X 3 Mm

(0 Klientų Atsiliepimai)

€75.89 - €151.77

Prekės kodas: s2754

Kategorijos: Baldai

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Fanera

Aprašymas:

Oro Filtro Audinys yra pagamintas iš aukštos kokybės audinio, kuris gali užfiksuoti smulkias daleles ir sumažinti dulkių jūsų namuose.Jis tinka valyti ir apsaugoti orą, namų, verslo vietą, biurus, sandėlius, ir medicinos įstaigose.

Specifikacija:

Medžiaga: audinys

Dydis: apie 100*100*0.3 cm/ 39.4*39.4*0.12 į

Spalva: Balta

Pakavimo Sąrašas:

1pcs*aktyvuotos Anglies Vandens Filtras

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo nuokrypis 1-3cm.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Minkštas Audinys: Nes mūsų Oro Filtro Audinys yra pagamintas iš aukštos kokybės audinio, jis gali užfiksuoti smulkias daleles ir sumažinti dulkių jūsų namuose.Ji yra labai praktiška.

2.Lankstus "PASIDARYK pats" Dizainas: Suderinama su visų dydžių angos ir kepimo grotelės.Sumažinti, kad tilptų bet kokio dydžio angos.Šis universalus dizainas leidžia lengvai padengti arba įdiegti už nestandartines ventiliacijos dydžių ir naudoti "PASIDARYK pats" projektai.

3.Didelės Aprėpties Ribos: Nes mūsų Oro Kondicionierius, Filtruoti Audinys yra skirtas didelės apimties, ji gali būti nestandartinių didesnio dydžio išmetamųjų uostų nebrangiai.

4.Paprasta Naudoti: Mūsų Pasirengimo Filtro Audinys yra paprasta naudoti.Jums tiesiog reikia klijuoti jį į išorę, ventiliatorius ir pakeisti nešvarūs filtrai nenuimant versmės.Jis yra patogus jums.

5.Platus Panaudojimas: Oro Filtro Medžiaga gali valyti ir apsaugoti orą, namų, verslo vietą, biurus, sandėlius, ir medicinos įstaigose.Jis yra plačiai naudojamas.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama