Prieinama: Sandėlyje

Vasarą Automobilio Saulės Energija Varomas Ventiliatorius Ištraukiamasis Ventiliatorius Automobilių Automatinis Vėdinimo, Aušinimo Sistemos Radiatoriaus Automobilio Salono Energijos Taupymo Aušintuvas

(0 Klientų Atsiliepimai)

€29.39 - €41.39

Prekės kodas: s2845

Kategorijos: Automobilių Elektronika

Žymos:

Specifikacijos

  • Prekės Pavadinimas: XYB
  • Galia: 10W
  • Elemento Tipas: Šildymo Ir Gerbėjai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Pavadinimas: AVB-41

★Savybės

▷Dizaino lango ventiliatorius yra suderinama, tai tinka dauguma įrangos ir tinka laiku vėdinimo ir kvapų šalinimo metu tolimojo vairuotojo.

▷ Saulės automobilių ventiliatorius yra skirtos vėdinimui, jis gali sumažinti šilumos ir skatinti oro cirkuliacija, lengva gauti geriausi komforto per ilgai vairuojant ar darbo.

▷ Automobilio išmetimo ventiliatorius yra skirtas trijų-galvos ventiliatorius, ji yra platus kampas 180 laipsnių kampu ir supa iš trijų pusių, kad greitai sugeria kvapus ir šilumos iš automobilio, lengvai patenkinti jūsų poreikius.

▷ Saulės automobilių ventiliatorius skirtas saugiai ir taupiai naudoja energiją, jis yra varomas saulės energijos, nerimauti-nemokamai baterija, todėl idealiai tinka kasdieniam naudojimui ir lengvai užtikrinti saugų naudojimąsi.

▷ Saulės ventiliatorius automobilis skirtas plačiai naudojamas, jis yra universalus ventiliatorius, kad yra patogiai bet kokioje aplinkoje, tinka automobilių, sunkvežimių, Visureigių ir namuose.

▷Automobilio langą ventiliatorius yra skirtas suderinamumo, tai tinka daugeliui prietaisų, ir tinka laiku vėdinimo ir kvapo pašalinimas per ilgai diskus.

★Specifikacijos

▷Medžiaga: ABS

▷Gerbėjų skaičius: 3

▷ Greitis: apytiksl. 5000 rpm

▷ Saulės baterijų įtampa: 5.5 V

▷ Saulės skydelis, galia: 2.5 W

▷Saulės poziciją: už automobilio langą

▷Vielos ilgis: apytiksl. 1.6 m/5.2 ft

▷Dydis: apytiksl. 240*65*130mm/9.4*2.5*5.1 colių

▷Svoris: apytiksl. 820g

★Įpakavimu

▷ 1*Saulės automobilių gerbėjas

pastabos:

1. Dėl daugelio veiksnių (pavyzdžiui, ekrano šviesumą ir ryškumą atsižvelgiant), tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo rodomos nuotraukos svetainėje.

2. Pastaba: Dėl skirtingų matavimo metodų, dydis gali turėti tolerancijos 1-2cm, o tai nėra kokybės problema.

Gerbiami klientai, jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Jei jus tenkina mūsų projektus ir paslaugas, prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir duoti 5 žvaigždučių įvertinimas.Tuo pačiu metu, jei jūs turite klausimų apie mūsų produktus ar paslaugas, galite susisiekti su mumis pirmą, būsime labai dėkingi.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.labai ačiū.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama