Prieinama: Sandėlyje

Helovinas Mielas Vaiduoklis Skulptūros Dervos Amatų Balta Helovinas Halloween Baisu Statula Sode Statula Lauko Dekoro Figur A5S2

(0 Klientų Atsiliepimai)

€5.61 - €10.39

Prekės kodas: s309381

Kategorijos: Namų Dekoras

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Temos: Gyvūnų
  • Medžiaga: Derva

Produkto pavadinimas: Baltasis Vaiduoklis Lauko statula, skulptūra

Gaminio dydis: apie 12*7*5cm/4.72*2.76*1.97 į

Gaminio spalva: balta

Gaminio medžiaga:derva

Produkto savybės:

1. Helovinas Baltas Vaiduoklis Skulptūra: Tai lauko statula, yra mielas ir žavinga balta dvasia, puikus Helovinas dekoro.

2. Derva Meistriškumo: Pagaminta, su aukštos kokybės dervos medžiagos, tai dvasios skulptūra yra patvarus ir atsparus oro sąlygoms, tinka sodo ir kiemo puošmena.

3. Baisu Sodo Puošmena: Pridėti šepetys iš spookiness į savo sodą su šia dvasia skulptūra, sukurti šventinę Helovinas atmosferą.

4. Lauko Naudojimas: skirtas naudoti lauko sąlygomis, tai dvasios statula gali atlaikyti įvairias oro sąlygas, todėl ji ilgam, be savo lauko dekoro.

5. Akį traukiantis Dizainas: išsamus meistriškumo ir įnoringas dizainas tai dvasios skulptūrą, kad ji žavinga ir akį traukiantis gabalas bet Helovinas teminius ekranas.

Atsargumo priemonės:

1. Kaip mes visi žinome , įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

2. Jei manote, sunku pasirinkti dydį, jūs galite jaustis laisvai susisiekti su mewe bus duoti jums keletą pasiūlymų, bet tai jums nuoroda tik.

Vežimą sudaro:

1 vnt. Baltas Vaiduoklis Lauko statula, skulptūra

sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama