Prieinama: Sandėlyje

10VNT NTC thermistor MF52A103F 3435 Thermistor B3435 NTC-MF52-103F 10K Omų 1% Temperatūros Jutiklis Šilumos Varžos

(0 Klientų Atsiliepimai)

€0.29 - €0.42

Prekės kodas: s361833

Kategorijos: Suvirinimo Įranga,

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: B3435 NTC-MF52-103F

Savybės:

1. visiškai naujas ir aukštos kokybės produktai.

2. Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus ir praktiškas.

3. NTC thermistor yra savotiškas šiluminis keramikos komponento, pagaminti iš elektroninių keramikos technologija su pereinamojo metalo oksido, kaip pagrindinės žaliavos.

4. Jo varža mažėja kylant temperatūrai.Ši funkcija gali būti naudojama norint padaryti temperatūros matavimą, temperatūros kompensacija ir temperatūros kontrolės sudedamųjų dalių, ir taip pat gali būti atliekami į maitinimo tipo komponentus, siekiant slopinti smūginės srovės grandinės.Taip yra todėl, kad NTC thermistor kurio vardinė nulinės energijos varža.Kai jis yra prijungtas serijos maitinimo grandinės, jis gali veiksmingai slopinti paleisties smūginės srovės.Ir po poveikio, slopinantis impulsinė srovė yra baigtas, atsparumas vertė NTC thermistor yra sumažinti iki labai mažų, kiek nuolatinių veiksmų dabartinis)

5. NTC yra santrumpa Neigiamos Temperatūros Koeficientas anglų kalba.Jos reikšmė yra neigiama temperatūros koeficientas.

6. NTC thermistors turi skirtingą atsparumą temperatūros ir savybes, atsižvelgiant į įvairių medžiagų ir procesų.

NTC thermistor parametras įžanga:

Nominali varža yra atsparumas vertė, sukurta NTC thermistor, kuris dažnai būna pažymėta ant paviršiaus thermistor.Nominali varža reiškia nulį elektros varža, kai etaloninė temperatūra yra 25°C, todėl ji taip pat vadinama varža R25.

Nominali galia nurodo leistinas galios sklaida iš thermistor pagal ilgalaikė nuolatinė apkrova pagal atmosferos sąlygas, kai aplinkos temperatūra 25°C, santykinis drėgnumas 45% iki 80%, o atmosferos slėgis 0.87 1.07 Pa.

Priemonė atsparumas vertė thermistor esant nurodytai temperatūrai.Kai varža kaita dėl vidaus šildymo iš rezistorius yra, palyginti su bendra matavimo paklaida, išmatuotos varžos vertė gali būti ignoruojami.

Temperatūra pasipriešinimo koeficientas rodo santykinį pokytį atsparumas vertė thermistor, kai keičiasi aplinkos temperatūra 1°C. Po žinant atsparumas temperatūros koeficientas tam tikros rūšies thermistor, tikrasis atsparumo vertė thermistor į atitinkamą temperatūrą galima apskaičiuoti.

Specifikacija:

Nauja ir aukštos kokybės

Modelis: NTC MF52A

Spalva:kaip foto

Pakuotė:Thermistor *10

Pastaba:

1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti klaida 1-3mm.

2. Kaip skirtingų kompiuterių ekranas įvairių spalvų, dėkojame už jūsų supratimą, faktinis produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama