Prieinama: Sandėlyje

12 Vienetų Akustinio Porolono Skydelis Lipnios,Akustinis Porolonas Skydelis,Garso Izoliacija Trinkelėmis,Sumažina Triukšmą,Studija Home Office

(0 Klientų Atsiliepimai)

€24.99 - €36.75

Prekės kodas: s4157

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Sumažinti nereikalingo triukšmo ir aido (echo): Mūsų garso putos skydelis gali padėti sumažinti aidėjimas, plazdėjimas echo, nereikalingų garso atspindys, pašalinti nereikalingą triukšmą ir sklaida vidurio ir žemo dažnio garso bangos į kambarį sumažinti trikdžius.Nereikia jaudintis, trikdo kaimynų keliamo triukšmo.

Skirtumas: ar jūs vis dar nerimauja rasti juostos visame pasaulyje?Didžiausias skirtumas tarp kita garso izoliacija putų rinkoje yra tai, kad mūsų akustinės plokštės yra lipnios.Jei bandėte mūsų garso izoliacija putų prieš, jūs žinote, kaip lengva įdiegti.Akustinio skydo padės jums daug.

Aukštos kokybės medžiagos: pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, tikrai ekologiškas pasirinkimas.Reikalaujame, naudojant aukštos kokybės garso izoliacijos medžiagų, siekiant užtikrinti odorlessness, atsparumo korozijai ir silpnėjimas pasipriešinimo.Antipirenai lėtai plinta per ugnį ir sumažinti jų intensyvumą ugnies.

Gaminti aukštesnės kokybės garsas: profesionalus garso kontrolė, garso sugertis ir sumažinti aidėjimas.Kad jūsų balsas būtų labiau dinamiškas ir pagerinti garso aiškumą.Tinka studijos ar biurų, namų/įrašymo studijos, vokalo kioskuose, kontrolės kambariai, namų kino sistemomis, profesinės kino teatruose, koncertų salėse, KTV, ir kt.Ji labai tinka namų studijos ir specialistai.

Trikampio putų dizainas: Šie garso-įrodymas, putų plokštės, kiekviena plytelių yra 2 kvadratinių metrų, 2 cm storio akustiniai pleištai, ir 12 paketai apima plotas 3 kvadratinių metrų.Atkurti formos: 1. Padėkite jį ant stalo ir laukti, kol apie 24-72 valandas grąžinti naudoti natūraliai. 2. Jei ji neturi atoveiksmio, prašome neįmerkite jo į vandenį ir, švelniai valykite arba nusausinkite.

spalva:Juoda

Medžiaga:poliuretanas

dydis:30 x 30 x 5cm

Pakuotės Turinys:

12 x garso izoliacija Putų(spalva klijai yra atsitiktinis, ir tikros spalvos pasirinkti negalima)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama