Prieinama: Sandėlyje

1Pcs Automobilių Valymo Gelis Valymo Mašina Auto Ventiliacijos Automobilių Plovimo Salono Dulkių Valiklis Klijai Kompiuterio Klaviatūrą nuo Dulkių Valyti Įrankis

(0 Klientų Atsiliepimai)

€0.24 - €0.60

Prekės kodas: s5468

Specifikacijos

  • Pavadinimas: Valymo Gelis, Automobilių
  • Pakuotės dydis: apie 15*10cm/5.90*3.93 į
  • Svoris: 20g
  • Dropshipping: Parama
  • Gaminio Dydis: apie 5 cm
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Parama: Dropshipping/didmeninės

1Pcs Automobilių Valymo Gelis Valymo Mašina Auto Ventiliacijos Automobilių Plovimo Salono Dulkių Valiklis Klijai Kompiuterio Klaviatūrą nuo Dulkių Valyti Įrankis

Kulka Taškų: 1、【Keli Naudoja】Valymo Gelis skirtas valyti automobilių orlaides, vairas, konsolės skydelis, saugojimo kamera, puodelių laikikliai, durų rankenos, prietaisų skydelio ir kitus sunkiai prieinamose vietose.

2、【Išsaugoti Savo Pinigus】Naudoti Dulkių Valymo Gelis, siekiant padėti jums sutaupyti pinigų.Nes jis gali būti naudojamas kelis kartus, kol automobilio spalvą išsamiai gelis yra patamsėjęs.

3、【Jokių Likučių】Naudojant Automobilio Valymo GelSlime bus ne palikti lipni arba neplautas likučius ant paviršių arba rankas.Nes jis yra pagamintas iš putų, miltelių, vandens, medienos, ir pastos, tai ne lipni į rankas.

4、【, Kaip Naudoti】operacija yra labai paprasta!Rub prieš pradedant naudoti, tada stumti Dulkių Valymo Želė į bet mažų įtrūkimų ir traukite lėtai, dulkių bus nunešė gel.

5、【Masto Programos】Jis gali būti naudojamas valyti dulkes automobilio viduje, bet ir namuose, ir biure.Tinkamas paviršius, Automobilio Valymas Glaistas turi būti be vandens, ant kurios automobilio duster pasiliks.

Aprašymas: Tai valymo purvo yra pagaminti iš ekologiškai švarių medžiagų, todėl labiau atsparūs, ne lipni, ne smulkinimo, ir švaresnis.Taigi, jūs neturite nerimauti, paliekant goo ant automobilio, arba tarp mygtukų klaviatūra.

Specifikacija:

Pavadinimas: Valymo Gelis, Automobilių

Gaminio dydis: apie 5 cm

Pakuotės dydis: apie 15*10cm/5.90*3.93 į

Svoris: 20g

Pakavimo Sąrašas: Automobilių valymo gelis*1

Pastaba: Dėl rankinis matavimas, yra tolerancija produkto dydžio.

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Mokėjimo būdai:

· Jūs galite atlikti mokėjimą per visus pirmiau išvardytus metodus ir pls atsiskaityti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

· Jūsų mokėjimas bus patikrintos Softimus.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą kartą, kad jau baigta.

· Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją Softimus.lt.

· Grąžinamoji išmoka, kurią sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus tvarkomi greitai ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir pakuotė:

· Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

· Svoris sklypas per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jeigu svoris būtų virš 2kg.

· Paprastai tai trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgesnė, kai nuotolinio srityje.

· Jūs galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Siųsti ir grąžinimas:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu arba gauti klaidingą elementą.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.

Atsiliepimai:

· Jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.

· Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama