Prieinama: Sandėlyje

Roll Bar Patraukti Rankenos Gali Esu Maverick X3 XDS XRS XMR XRC Turbo R RR 2017 m. 2018 m. 2019 m. 2020 m. 2021 m. 2022 m., 2 Pak

(0 Klientų Atsiliepimai)

€29.37 - €45.90

Prekės kodas: s8491

Kategorijos: Motociklo & ATV

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

[Papildomų Patraukti Taškas]kietas dizainas x3 elgtis, kad prideda priekiniai patraukti taško ir leidžia gauti ir iš X3 lengviau, leidžiant jums pasiekti priekį, todėl jūs neturite, tiesiog paimti roll cage, kurios pagerina saugumą labai.

[Saugios Apvalios Pjovimo]Roll bar patraukti rankenos antgaliai į turimus narve, iš anksto išgręžtas skyles ir tai su apvalus pjovimo, jūs galite laikyti savo rankose, viduje kabina, ne nerimauti, kad jūsų rankose bus subraižyti filialai.

[Alumium Medžiaga]roll bar patraukti pagamintas iš aukštos kokybės alumium, kad yra stiprus, tvirtas, anti-išblukęs, anti-scratch ir lengvas.Savo metalo išvaizdą daro savo transporto priemonę, atrodo awesome.

[Varžtas-Dizainas]Uutv patraukti rankena yra lengva įdiegti, visi montavimo hardwares yra įtraukti, galite baigti diegimo 5 minučių.PASTABOS: JEI TURITE UTV VEIDRODIS, JUMS GALI TEKTI PIRKTI 2 RINKINYS, 4 colių VARŽTUS PRIVERŽKITE JUOS KARTU.

[Įmontuoti]už X3 patraukti baras, yra suderinama su Maverick X3& X3 Max (visi modeliai ir visus metus), pavyzdžiui, X3 Turbo, Turbo, R, X DS Turbo R, X PONE Turbo, X3 MAX Turbo, Turbo, R, X DS Turbo, X RS Turbo R, X PONE Turbo R, MAX X RS Turbo R.

Medžiaga: aliuminio

spalva: juoda

Pakuotės Turinys:

2 x Roll Bar Patraukti Rankenos

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama