Prieinama: Sandėlyje

eppfun CS200B Belaidis HDMI Siųstuvas ir Imtuvas 4K, 1080P HD Wireless HDMI Extender Adapteris Srautinio Vaizdo/Garso

(1 Klientų Atsiliepimai)

€46.84 - €65.06

Prekės kodas: s86295

Kategorijos: Skaitmeniniai Garso Ir Vaizdo Įrašai

Žymos: Belaidžio HDMI Siųstuvas ir Imtuvas

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Kiekis: Garso Ir Vaizdo Įrašai
  • Pakuotė: Taip
  • Aukštos Raiškos Palaikymo: 4K
  • WIFI Standartą: 5g
  • Sąsaja: USB, Tipas-c
  • Modelio Numeris: CS200B
  • Belaidžio Tipas: Wifi
  • Garso Takelio: DVIGUBAS
  • Prekės Pavadinimas: eppfun
  • Funkcija: EZCast

Belaidžio HDMI Siųstuvas ir Imtuvas 4K, Geresnis Pasirinkimas Namų kino Teatro!

Šis naujoviškos Belaidžio HDMI Siųstuvas ir Imtuvas Extender Rinkiniai gali perduoti 4K full High Definition Rezoliucija, leidžia jums žiūrėti, ką norite, srautinio duomenų siuntimo būdu iš savo nešiojamojo kompiuterio ar bet kokio HDMI įrenginių į jūsų TELEVIZORIŲ.Tai puikus pasirinkimas konferencijų salė, posėdžių, namų kino sistemos, multimedia švietimo, VLOG fotografavimo, stebėjimas realiu laiku, live transliacijos, ir kt.

Mūsų Belaidis HDMI Siųstuvas ir Imtuvas yra sukurtas tikrai plug-and-play", kuri leidžia jums prijungti įtaisai, monitorius, projektorius, ar televizija be vargo jokių laidų ar kabelių.Belaidžiu ryšiu transliuoti viską, kad didesnis ekranas, todėl jūsų gyvenimo, darbo vieta, ar žaidimų patogiau, tvarkinga.

4K Ultra HD Ryškus Patirtis

Šis belaidis HDMI siųstuvas & imtuvas palaiko 4K@30Hz rezoliucija.Jūs galite žiūrėti įtraukiančiu žiūrėjimo pramogų, besiūliai HD serijos, filmai, live sporto su draugais ar šeima Neflix/Prime Video, ar kitų HDCP autorių teisių apps.

Šis HDMI Belaidis siųstuvas ir imtuvas gali pasiekti Ultra HD " Raiškos Belaidę 1080P@60Hz transliacijos, žaidimų & konferencijas ir pan.

PASTABA:

"Dolby" Garso ir LANKO funct 4K tik dirbti Imtuvas vien.jonai, nėra pagrįsti. 4K tik dirbti Imtuvas vien.

Prisijungti PS5/XBOX, žaisti žaidimus, rekomenduojama naudoti HDMI kabelis

Kaip prisijungti?

Kištuko išorinės antenos kabelį RX prie HDMI įvesties, ir energijos jis, tada prijunkite USB C kabelio TX į HDMI išvestis.Palaukite 5 sekundes už porą. (Tai bus geriau, ištraukite juos ilgą laiką ne naudojant)

Plug and Play

1. Prijunkite išorės antenos ir USB laidas RX ir galia, tada prijunkite RX prie TV ar kitų HDMI įvesties įrenginiai

2.Kištuko TX į nešiojamąjį kompiuterį ar kitų HDMI išvesties įrenginių (jei šviesa yra ne šviesą, prašome prijunkite usb-c kabelio galia.)

3.Palaukti 5 sekundes auto sync

1RX galite suporuoti su 8 TXs

Šis HDMI belaidžio imtuvo galima prijungti su 8 siųstuvai, perjungimas kito paspaudus vidurinį mygtuką TX, o ne remti kelis RXs.

Perdavimo Diapazonas Iki 98FT/30M

Atviroje vietoje, bevielio ryšio perdavimo atstumas yra iki 98ft (30 m), gali būti per sieną, bet jis bus sumažinti iki 32FT/10M

Pakavimo Sąrašas:

1* Belaidis HDMI Imtuvas

1* Belaidis Siųstuvas HDMI

2* Micro USB Kabelis

1*HDMI Kabelis

1* Naudotojo Vadovas

Savybės ir informacija

【Aukštos Kokybės HDMI Bevielio Perdavimo】belaidis HDMI siųstuvas ir imtuvas perdavimo standarto technologija leidžia perdavimo efektyvumą greičiau ir labiau stabili.Tai tik 129ms Latency(beveik realiuoju laiku).belaidžio HDMI siųstuvas, imtuvo komplektas iki 98ft/30m tarp nešiojamojo kompiuterio ir prijungti ekranas.

【Full HD 1080p Kokybės Vaizdo】 belaidis HDMI siųstuvas ir imtuvas palaiko vaizdo raiška iki 1920 x 1080@60 ir daugiau rezoliucijų,Auto užšifruoti, perduoti ir atkoduoti konservai vaizdo kokybę, remiant visą RGB spalvų gamą, be kompresijos, ar artefaktai.Tiesioginis HDMI signalo jungtys padaryti labiausiai iš aukštos kokybės vaizdo signalus ir deilver low latency,vvg ir ašara nemokamai vaizdo.

【PLUG and PLAY】Tiesiog prijungiate siųstuvo(TX) prie HDMI prievadą, KOMPIUTERIS/Nešiojamas,tada prie imtuvo(RX) prie HDMI prievadą, HDTV/Projector/Stebėti.Vairuotojas nemokamai ir Plug-and-Play patirtis.Mini dydžio ir lengvai atlikti jas bet kuriuo metu.

【PLATAUS SUDERINAMUMO】Suderinamas su dauguma HDMI išvesties įrenginių, nešiojamą, KOMPIUTERĮ, Blu-ray Grotuvą, vaizdo Kamerą, DVD, DVR, IPTV, Set-top boxes, Kabelinė/Palydovinė dėžės.Parama "Windows", "macOS", " iOS " ir "android" ekrano dalijimasis,Tai puikiai jums tinka naudoti švietimo,konferencijos,transliavimas ir transliavimas.PASTABA: Prisijungti PS5/XBOX, žaisti žaidimus, rekomenduojama naudoti HDMI kabelį.

【, KĄ JŪS GAUNATE,】 1* Siųstuvo(TX),1*Imtuvo(RX),1*HDMI male autobusų,2*Micro USB kabelis,1*Vartotojo Vadovas(Pastaba:Maitinimo adapteris nėra įtrauktas).PASTABA: imtuvo(RX) turi būti varomas prisijungti micro USB į USB prievadą ekrane, ar kitus USB maitinimo Šaltinio.

    Pirkėjas

    2023-08-21

    Gaminio neveikia! Aš bandžiau susisiekti su pardavėju išspręsti problemą už du ir savaites ir ji nebuvo išspręsta! Aš prarado daugiau nei $50 JAV dolerių. Saugokitės šio pardavėjo. Aliexpress tik laimėjo laiko NE GRĄŽINTI MANO PINIGUS! PARDAVĖJAS ATSISAKĖ MOKĖTI KROVINIŲ GRĄŽINIMO ELEMENTĄ.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama