Prieinama: Sandėlyje

5vnt Rato Guolio Tepalas Itin Aukštos kokybės Rato Guolio Tepalas Universalus Pavara Tepalo Alyvos Nerūdijantysis

(0 Klientų Atsiliepimai)

€4.36 - €6.60

Prekės kodas: s92629

Kategorijos: Motociklo Įranga Ir Dalys

Žymos:

Specifikacijos

  • Parama: Dropshipping/didmeninės
  • Dydis: 1*5cm|0.39*1.96 inch
  • Talpa: 10ml
  • Medžiaga: Tepalas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Kilmės Vieta: Kinija
  • Elemento Tipas: Siurblio alyvos

Kulka Taškų:

1.Aukštos Temperatūros Atsispirti: Mūsų tepalo vamzdelis priima specialus aukštos temperatūros ingredientai, kad veiksmingai pailginti tarnavimo mašina.Ji išlaiko geras tepimo rezultatų pagal aukštos temperatūros aplinkoje, išvengti trinties ir nusidėvėjimo.

2.Universalus tepti: Šis tepalas vamzdis tinka visų rūšių siurblys imitatoriai, kampo šlifavimo mašinų, ir kitos mašinos, nes ji yra specialiai sukurta siurblys kierat programas.Tai gali sumažinti trintį, užkirsti kelią dėvėjimosi ir plyšimo, ir pratęsti tarnavimo savo įrangą.

3.Apsaugo ir sutepa jūsų mašinos: Ši tepimo vamzdelis padidina mašinos našumą ir stabilumą formavimo apsauginė plėvelė, kuri sumažina dėvėjimąsi ir trinties.Taip pat jis įsiskverbia į pavaroms ir guoliams mašinos, siekiant užtikrinti sklandų veikimą.

4.Greita Reakcija Veiklos: PWheel Guolių Tepalas suteikia nedelsiant tepimo ir apsaugos jūsų mašina, skverbiasi visos dalys per trumpą laiką.

5.Corrosions Apsauga: tepalo vamzdelis apima grožį ir gyvybę savo kampinis šlifuoklis, užkertant kelią corrosions, kurį sukelia drėgmės ir oro.Jis tinka naudoti atšiauriomis sąlygomis, kai rūdžių ir corrosions yra bendri.

Mūsų rato guolio tepalas yra suformuluota su specialios aukštos temperatūros medžiagų, siekiant sumažinti susidėvėjimą ir trintį visų rūšių siurblys imitatoriai.Ji suteikia nedelsiant tepimas ir apsauga net ir atšiauriomis sąlygomis, užtikrinti optimalų našumą.Gauti ilgalaikę apsaugą jūsų įrangos, su mūsų patikimas ir veiksmingas tepalas.

Techniniai duomenys:

Dydis: 1*5cm|0.39*skirti 1,96 colių

Medžiaga: lubrikantas

Talpa: 10ml

Pakavimo sąrašas:

5 x Rato Guolio Tepalas

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama