Prieinama: Sandėlyje

150ml Automobilio Salono Atnaujinimas Auto Odos Restauratorius Už Eklektiškas Transporto priemonės, Putų Automobilių Plovimo Multi-Purpose Seat Cleaner Agentas

(0 Klientų Atsiliepimai)

€13.13 - €26.27

Prekės kodas: s100406

Specifikacijos

  • Prekės Svoris: 230g
  • Medžiagos Tipas: Skystis
  • Prekės Tomas: 150ML
  • Elemento Tipas: Odinis & Apmušalų Valiklį
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Specialios Funkcijos:

Kulka Taškų:

1. Plačiai Taikoma): Tai automobilių plovimas agentas putas galima pašalinti nešvarumus, dėmes ir kvapus iš odinis salonas jūsų modelis 3, modelį, Y, modelis S ar modelio X. Jis taip pat drėkina ir apsaugo odą nuo krekingo ir blukimas, kad ji būtų minkšti ir blizga.

2. Stiprus Nukenksminimo: nesvarbu, Ar tai naftos dėmes, sojos padažas, gėrimų, ar daugiau, tai automobilių plovimas agentas putos gali išspręsti visų rūšių užsispyręs dėmes su savo stipresnis nukenksminimo galimybes.Jis taip pat atstato odos į savo pradinę spalvą ir stiprina skilimo įvairių užsispyręs teršalų. 3. Gilus Valymas: Su putų mažesnių molekulių struktūra, tai automobilių plovimas agentas gali greitai prasiskverbti ir pabloginti giliai dėmes, nepaliekant jokių aklaviečių.Ji taip pat atgaivina jūsų odą ir ji atrodo naujas.Švarus daugiau kruopščiai su šia galinga formulė.

4. Gamtos Išteklių Medžiaga: Pagaminti iš natūralių medžiagų, tai putų sudėtyje nėra kenksmingų medžiagų, kurios gali sugadinti jūsų automobilį ar jūsų oda.Tai yra odos draugiškas ir ne dirgina, ir jis gali išvalyti savo automobilį, nesukeldamas odos grūdinimas, spalvos, išblukimo ar kitų problemų.Jos neutralios formulė yra švelnus jūsų automobilio ir aplinkai.

5. Paprasta Naudoti: Tiesiog purškimo ir nuvalykite tai automobilių plovimas agentas putų ant jūsų odos vietų ir žiūrėti, kaip jis akimirksniu skyla dėmes, sutaupyti laiko ir energijos.Ji taip pat tvirtina, minkštumą ir blizgesį odos, taigi jums nereikės nuplaukite jį po to.

Aprašymas:

Šio automobilio salono valiklį, yra būtina turėti savo automobilį.Ji gali veiksmingai pašalinti nešvarumus, dėmes ir kvapus nuo odos paviršių.Ji taip pat atgaivina jūsų odą ir atkuria jos natūralų blizgesį.Tai yra odos draugiškas ir ne dirgina, todėl jūs galite naudoti ją su savimi.Ir geriausia dalis yra, jums nereikia nuplaukite jį po naudojimo.Tiesiog purškimo ir nuvalykite, ir mėgautis, švari ir šviežia automobilio interjero.

Specifikacija:

1. Produkto Pavadinimas: Ploviklių

2. Produkto talpa: 150ml

3. Gaminio medžiaga: skystas

4. Produkto svoris: apie 200g

5. Pakuotės dydis: 20*17*5CM (7.87*6.69*1.96 coliai)

Priminimas:

Gaminio dydis/nuotraukos bus išmatuotas rankiniu būdu, ir ėmėsi, prašome, atleisk man, šiek tiek nukrypimas Pakavimo Sąrašas:

1*odos valiklį

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama