Prieinama: Sandėlyje

Pėdų Priežiūros Failą Kojų Kulnai Pašalinti Sunku Krekingo Negyvas Odos Kojų Pėdų Failus Gera Priežiūra

(0 Klientų Atsiliepimai)

€17.13 - €29.03

Prekės kodas: s10452

Kategorijos: Asmens Priežiūros Prietaisai

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: FGHGF

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.Mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .Jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.Geriausi Linkėjimai!

3 skirtingų smėlio šlifavimo galvutės.Stambios šlifavimo galva, gali pašalinti užsispyręs negyvas odos, vidutinio malimo galvutė gali pašalinti grubus negyvas odos, ir baudos šlifavimo galva, gali būti naudojamas kasdien priežiūra.Jūs galite pasirinkti tinkamą šlifavimo galvos odą, atsikratyti negyvų odos ir sunku krekingo odos ant kojų ir atkurti švelni ir lygi oda ant kojų.

Įrengtas aukštos kokybės varikliu, saugus, efektyvus ir energijos taupymo, taip pat yra įrodyta, kad išlikti daug ilgiau, nei kiti.Built-in 2200mA baterijos talpa

Į kaliaus valiklis kojų turi labai gerą vandeniui poveikį.Jūs galite būti tikri, kad jį naudoti vonios kambariai, baseinas, pirtis ir kitas vietas.Tuo pačiu metu, kad kvarco šlifavimo galvos yra lengva išardyti ir valyti.Jūs galite ją išvalyti, tiesiogiai.

spalva:Balta

Medžiaga:ABS+Metalas

Pakuotės Turinys:

1 x koja malūnėlis

3 x vadovo pakeitimo

1 x USB kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama