Prieinama: Sandėlyje

Garso Garsiakalbio Stiprintuvo Preamp VPK Nešiojamąjį kompiuterį su " Anti-shock HiFi Absorberio Silicio dioksido Gelis Pėdų Nagų Kūgio Pėdų Pagalvėlės Absorbcijos Šoko Padas

(0 Klientų Atsiliepimai)

€61.40 - €67.47

Prekės kodas: s105326

Specifikacijos

  • Prekės Pavadinimas: Vriezinga
  • Suderinamų Garso Ir Vaizdo Įranga Stilius: Garsiakalbiai, Digital-to-Analoginis Keitiklis (DAC), Profesionali Garso Įranga, Įrašymo Įranga
  • Pakuotė: Taip
  • Tipas: SHELL
  • Medžiaga: Abs
  • Modelio Numeris: Nagų Kūgis
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Veikimo principas

Naudojant spūdumo oro oro kameros, ji labai elastinga energijos eikvojimo buferis ir smūgio absorbcijos efektas, ir gali turėti ašinis ir radialinis apkrovų tuo pačiu metu, ir taip pat gali perduoti sukimo momentą, todėl ji gali prisitaikyti prie daugiau didelių ir sudėtingų vibracijos aplinkoje.

Be to, dėl oro, būdingas natūralus dažnis yra labai mažas, poveikis izoliuoti aukšto dažnio vibracijos ir triukšmo mažinimo yra geriau, ir tai bus ne forma kenksmingų rezonanso prieš apkrovos.

Patentuota oro pagalvė struktūra veiksmingai silpnina vibracijos didinant energijos vartojimo slopinimas, kuri labai pagerina atkūrimo laipsnį sistemos ir išraiškingumą muzikos.

Pėdų kūgio specialiai sukurta garsiakalbiai, pagaminti iš juodmedžio

Nors energijos vartojimo oro pagalvė yra susilpnėjusi, momentinė vibracijos langelyje yra dar numalšinta koja kūgio, kad aukšto dažnio tiesioginio banga gali būti tiksliau ir garso srityje yra daugiau trimatis.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama