Prieinama: Sandėlyje

Nauja/originali Palmrest didžiąsias Su bulgarijos Touchpad Klaviatūra Lenovo U31-70 Ideapad 500S-13ISK Nešiojamas C Dangtis

(0 Klientų Atsiliepimai)

€41.47 - €51.84

Prekės kodas: s1129

Kategorijos: Laptop Dalys Ir Priedai

Žymos:

Specifikacijos

  • Standartas: Bulgarų
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: olevo
  • Numeris: 500S-13ISK
  • Suderinamos Prekės: Dell
  • Modelio Numeris: Lenovo U31-70 Ideapad 500S-13ISK

BŪKLĖ :

Naujas ir Originalus, Jei yra šiek tiek subraižyti, ant originalaus naujas produktas, jis gali būti susijęs su transporto ir saugojimo laikotarpį.Neturi įtakos produkto kokybei ir įprastam naudojimui!

PRIEŠ PERKANT:

Prašome įsitikinkite, kad P/N arba FRU Nr. yra lygiai tas pats kaip dalis jūsų nešiojamas.NEREIKIA kad dalis remiasi tik Nešiojamojo kompiuterio modelis Nr. Gali būti atskiros dalys, skirtos pat dalis pats nešiojamojo kompiuterio modelis ir gali būti suderinamos tarpusavyje.

BUYLING :

1, mes paprastai laivas per 24 valandas po patvirtinimo, (išskyrus savaitgalius, išskyrus švenčių ir poilsio dienas).Jei reikia keisti adresą informacijos, prašome pateikti mums pranešimą.

2, Mūsų kaina (krovinių) nėra jokių tarifų ar kitų mokesčių; jeigu turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su vietos Muitinės prieš pirkdami prekes

3, transporto per ePacket, Softimus.lt Standartinis Pristatymas, EMS, DHL, UPS ir t.t., pirkėjai gali pasirinkti sau tinkamą transporto priemonės.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama