Prieinama: Sandėlyje

Vištų Sodo Kuolo Vištienos Vejos Skulptūra Lengvas Montavimas Rankų Darbo Akrilo Vištienos Sodo Ornamentu Veranda Vejos Lauko

(0 Klientų Atsiliepimai)

€3.36 - €9.91

Prekės kodas: s11341

Kategorijos: Namai Ir Sodas

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: plastikiniai

2vnt Višta, Sodas Kuolo Vištienos Vejos Skulptūra Lengvas Montavimas Rankų darbo Akrilo Vištienos Sodo Ornamentu Veranda Vejos Lauko Kiemas Dekoro

Rankų darbo & Unikalus Dizainas: Ši višta kuolo funkcijos kruopščiai rankomis dažyti paviršius su realiomis plunksnų tekstūros dizainas, pridedant a touch fantazija ir įdomus jūsų sode, verandoje, arba gėlių lova.

Lengvas Montavimas & Universalus: višta statymas yra paprasta įdiegti ir gali būti pateikiami įvairiose lauko vietose, pavyzdžiui, veja, sodai, kiemai, kiemuose, takų ir šaligatvių, už akį apdaila.

Tvirtos Akrilo Medžiagos: Pagaminta iš akrilo medžiagos, tai meno sodo puošmena yra atsparus vandeniui ir atsparus oro sąlygoms, užtikrindama, kad ji vis dar gyva ir sveika net ir lietingą, saulėtas, ar vėjuotomis sąlygomis.

Puikus Lauko Dekoro: Šis žavingas višta kuolo tarnauja kaip patrauklią sodo meno kūrinys, kuris didina bendrą estetinį savo lauko erdvę, užtikrinant puikūs centru lankytojų bei praeivių.

Puiki Dovana Idėja: Su savo unikalaus dizaino ir tvirtos konstrukcijos, tai vištų kuolo daro puiki dovana sodo mėgėjai, gamtos mylėtojai, arba tiems, kurie nori pridėti jutiklinio asmenybė savo lauko gyvenimo srityje.

Aprašymas:

Šis derliaus višta kuolo sodo puošmena būtų žavinga ir unikali, be savo lauko erdvę!Jos rankų darbo ir rankomis dažyti dizainas tikrai bus sugauti akis, jūsų svečiai ir kaimynai.

Puikūs višta statymas yra suprojektuoti su sudėtingų plunksnų tekstūros ir kaimiškas derliaus apdaila, todėl tai puikus akcentas gabalas jūsų sodo, vejos, gėlių lova, terasa, gėlių vazonas, arba balkonas.Jos įnoringas dizainas suteikia papildomą smagumo ir asmenybės į savo lauko erdvę.

Montavimas yra vėjas - tiesiog vieta, višta kuolo į jūsų norimą vietą, tokią kaip jūsų veranda, veja, ar gėlių lova.Pagamintas iš aukštos kokybės akrilo medžiagos, sodo ornamentas yra ne tik atsparus vandeniui, bet ir atsparus oro sąlygoms, užtikrinant, kad jis vis dar apsvaiginimo funkciją savo sodą ateina lietus ar blizgesį.

Šis universalus višta kuolo gali būti naudojamas kaip sodo meno apdailos ir tinka įvairiose lauko erdvėse, įskaitant kiemuose, kiemuose, vejos, želdinių, takų, šaligatvių, ir daugiau.Ji išlaiko savo dekoratyvinis apeliacinį skundą, net ir lietingą, saulėtas ir vėjuotas sąlygas.

Prekės Pavadinimas: Višta Statymai

Medžiaga: Akrilas

Savybės: Paprastas Montavimas, Didelis Modeliavimas, Colorfast

Dydis Informacija:

Dydis: 12.43 cm x 23.5 cm/4.89" x 9.25" (Vidut.)

Dydis: 18cm x 25cm/7.09" x 9.84" (Vidut.)

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

2 x Višta Statymai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama