Prieinama: Sandėlyje

100% Naujas AD5934YRSZ AD5934YRS AD5934 Paketo SSOP16 Tiesioginio Skaitmeninio Sintezė IC Elektroninės Dalys

(0 Klientų Atsiliepimai)

€90.44

Prekės kodas: s115821

Kategorijos: Aksesuarai, Dalys

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null

Išsamus Aprašymas: Tiesioginės Skaitmeninės Sintezės IC 12 b 16.776 MHz Paieška 16-SSOP

Įmonės Informacija: Shenzhen Feiligu Technology Co., Ltd., specializuojasi naują originalus autentiškas elektroninių komponentų prekybininkai, profesinės vieno langelio komponentai su viena, sėdi ant Kinijos pirmoji elektroninė gatvės-Huaqiang Šiaurės, su didžiule rinka, ištekliai, metų pramonės patirtį.Mėginių, nedideliais kiekiais, didelis kiekis gali būti prekiaujama (pagrindinės:Chip IC, optocoupler, modulio, diodas, tranzistorius, rezistorius, kondensatorius, magnetinių rutuliukų, induktyvumo, kristalų laikrodžių osciliatoriai, jungtis ir kt.) kokybės užtikrinimo, profesinės QC kokybės tikrinimas.Tai yra geriausias pasirinkimas gamyklos techninės priežiūros, asmeninės priežiūros, mokslinių tyrimų institutų, mokyklų, sveikatos priežiūros ir kitų svarbių sričių.Ji paskirsto ADI TI XILINX ALTEAR LINIJINIS SENTENCIJA ATMEL NXP ir kitos importuotos prekės žetonų.El. paštas: [email protected] tikimės, kad ilgalaikius bendradarbiavimo su jumis!

Pirkėjo Pranešimą:

1. Bendrovė parduoda tik naujas originalus tikrą elektroninių komponentų, dėl to, kad daug elektroninių komponentų modelis duomenimis, mūsų įmonė neturi laiko įkelti visus, jei nerandate reikiamo modelio mūsų parduotuvėje, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo tiesiogiai arba atsiųsti paštu susisiekite su mumis, mes suteiksime jums su profesinio konsultavimo paslaugas.Jei jums reikia produkto techninės informacijos, galite susisiekti su mumis, mes padarysime viską, kad pateikti jums. (El. pašto adresas: [email protected]).

2. Yra daug nelegalių pardavėjų dėl Softimus.lt platformą, kurie naudoti programinę įrangą, kopiją mūsų produktas nuorodos į kitas prekybos platformų ir pavogti mūsų prekių ženklai (Kinų pavadinimas yra "深圳市飞力古科技").Prašome išvengti supainiojo ir pripažinti pavadinimas mūsų parduotuvėje "Shenzhen Feiligu Technologijos".Tai tik vienas.Ačiū.

3. Dėl nestabilios kainos elektroninių komponentų, jums reikia konsultuotis su mūsų modeliu ir kiekį, jums reikia, mes citata jums, bet klausimai gali būti padidinta su mūsų klientų aptarnavimo.

4. Pirkėjai gali pasirinkti reikiamą express pristatymo, pirkėjas turi sumokėti pašto išlaidas, jeigu yra kitų išreikšti poreikius, gali tiesiogiai kreiptis į mūsų klientų aptarnavimo prekės siunčiamos paštu susisiekti, po sėkmingo kad mes apskritai per 24 valandas pristatymo, jei nėra ypatingų aplinkybių, mes susisieksime su jumis.

5. Dėl laiko skirtumas tarp šalių visame pasaulyje, mes negali būti galėtų atsakyti į jūsų informaciją iš karto.Prašome palaukti.Mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau, kaip matome, informacija darbe.Dėkojame už jūsų supratimą .

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama