Prieinama: Sandėlyje

RV Užraktas Kemperis Spyna Keyless Priekaba Įrašas Spyna Anti-Theft Prieigos Kontrolės Sistema RV Priedai Namų Butas

(0 Klientų Atsiliepimai)

€105.43 - €270.35

Prekės kodas: s118185

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Šio durų užraktas funkcijos keturgubas saugos konstrukcija, kuri apsaugo nuo neteisėtos prieigos ir užtikrina, kad jūsų ramybė.Pagamintas iš tvirtos cinko lydinys, patogu naudoti ir lengva įdiegti.Mėgaukitės savo RV nuotykių su patikimu durų spynos!

Techniniai duomenys:

Spalva: juoda, balta

Medžiagos: cinko lydinys, PA (baterijos dangtelis)

Baterijos tarnavimo laikas: 3-5 metai

Svoris: apie 1600g

Pakavimo Sąrašas:

1*Elektroninis Durų Užraktas

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Saugios Transporto priemonės Įrašas: Šio durų užraktas suteikia jums dvi galimybes atrakinti jūsų RV: nuotolinio valdymo arba dviguba klavišų derinys užraktas.Dėl šios laiptinės spyna, jūs galite mėgautis tiek patogumo ir saugumo.

2.Keturių krypčių Rakinimo Sistema: Ši RV durų užraktas suteikia jums keturių variantų užrakinti ir atrakinti jūsų RV: slaptažodis klaviatūros, nuotolinio valdymo pultas, mechaninis raktas ir elektros energijos tiekimas.Nesvarbu, kokioje situacijoje esate, jūs visada galite įvesti savo RV lengvai ir pasitikėjimo.

3.Atsparumas Vandeniui: Su atsparus vandeniui ir atsparus smūgiams dizainas, ši RV durų užraktas neleidžia jokių gedimų ar pažeidimų.Ji užtikrina stabilią ir saugią fiksavimo sistemą, jūsų RV.

4.Lankstus Naudojimas: Šis durų užraktas, tinka įvairių transporto priemonių ir erdvėse, tokiose kaip RVs, priekabų, kemperių, sunkvežimių ir garažai.Jūs galite įdiegti ir naudoti jį lengvai ir pasitikėjimo.Dėl šios priežasties, jums gali būti saugus ir patogus keliavimo patirtis.

5.Skirtas Pakartotinis naudojimas: Ši RV durų užraktas yra daugkartiniai ir gali suteikti jums sklandžiai ir patogi rankena ilgą laiką.Jis yra pagamintas iš smulkiai sumaltų ir poliruoti kieto metalo, kuris gali apsaugoti jūsų RV nuo įsibrovėlių ir oro sąlygų.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama