Prieinama: Sandėlyje

Odos Raštas Spray Odos Valymo Putų Purškimo 473ml Sprayable Odos Valiklį, Tinkami Baldai, Batai Ir Gamtos

(0 Klientų Atsiliepimai)

€10.33 - €20.68

Prekės kodas: s118742

Specifikacijos

  • Elemento Plotis: 0.00inch
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
  • Prekės Tomas: priežiūros agentas
  • Prekės Skersmuo: 0.00inch
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Svoris: 550g
  • Prekės Pavadinimas: vvcesidot
  • Specialios Funkcijos: Sprayable Oda Švaresnė
  • Elemento Aukštis: 0.00inch
  • Elemento Ilgio: 0.00inch

Savybės:

① : Giliai, mitybos ir oda-tarsi priežiūra, šis produktas turi unikalų įsiskverbimą galimybė, giliai maitina odos pluošto pasiekti giliai priežiūra

② : Operacija yra paprasta ir patogu, tiesiog purškimo ir nuvalykite, atkurti originalią spalvą oda, lankstumą ir elastingumą, ir atgaivinti .

③ : Drėkina ir minkšta šviesa.Išvengti įtrūkimų.Tiesiog kaip ir oda, sausa oda praras savo izoliaciją apsaugos, spalvos, trapumą, įtrūkimų, raukšlių ir kt.Naudokite šį produktą pertvarkyti apsauginį sluoksnį ir neleidžia odos įtrūkimų.

④ : Anti-UV ir anti-aging, suformuoja apsauginį sluoksnį, po naudojimo, kuris gali atsispirti UV spindulių ir sulėtinti senėjimo (oksidacijos) iš odos.

⑤ : Anti-vanduo, vandeniui atsparūs ir anti-static, oda yra gerai ir sklandžiai, po priežiūra, ir tai nėra lengva, sugeria dulkes ir dėmes.

⑥ : Šilko sklandžiai, neriebų, giliai maitina, atkuria ir elastingumą, odai, vandens pagrindo formulė, neriebų, ne lipni.

⑦ : Taikomas kelis scenarijus, visų rūšių odos, yra dažnas, ne tik automobilių oda, įgudęs viskas gyvenime: odinis/odiniai krepšiai/odos sofos/odiniai batai/diržai/odiniai drabužiai ir kiti odos gaminiai

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: odos priežiūros sprendimas

Pavidalas: skystis

Talpa: 473ML

Taikymo sritis: Drėkina ir poliravimo visų rūšių odos, dirbtinės odos, dirbtinės odos gaminių, automobilių skydus, mediniai baldai, ir t.t., išvengti įtrūkimų, šilko sklandžiai, lanksti ir elastinga, lėtina senėjimo

Pareigos: Drėkinamasis stiklas, išvengti įtrūkimų, šilko sklandžiai, lanksti ir elastinga, lėtina senėjimo

pakavimo sąrašas:

Automobilių Odos Cleaner Spray*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Pratęsti Gyvenimą Odinis】Šis sluoksnis apsauginė plėvelė gali apsaugoti kėdes nuo tiesioginių saulės spindulių ir pagreitinti senėjimo, pailginti gyvenimo odos vietų.tai galėtų sudaro apsauginę plėvelę ant sėdynės.

2.【Išlaikyti Stiprumo Odos】Sprayable oda švaresnė teigia, stiprumo, patvarumo, ir išvaizdą, odos pH balansą ir efektyviausią valymo.Ji taip pat toliau prasiskverbia pro odos poras, panaikinti ir sustabdyti purvo ir naftos.

3.【Efektyvus Valymo】Odos sėdynės valikliai gali vykdyti veiksmingą valymo ir purvą galima lengvai pašalinti su tik šviesos nuvalykite.Jis nemano, neplautas; nėra pridėti papildomų blizgesį ar blizgesį.

4.【Plačiai Naudoti】Odos valymo putos spray yra dažnai naudojami priedai, pvz., odos dirbiniai, piniginės, batai, batai, portfeliai ir rankinės.odos sofos, sofos ir kėdės, atstatyti jų grožį ir švelnumą.

5.【Lengva Naudoti】1. Purkšti tiesiogiai 2. Nuvalykite kempine 3. Nuvalykite rankšluosčiu ir leiskite jai išdžiūti natūraliai.Automobilių odos cleaner spray yra paprastas ir patogus naudotis ir turi gerų nukenksminimo poveikį.Tai trunka tik 3 žingsniai išvalyti lengvai!

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama