Prieinama: Sandėlyje

2020 2021 Automobilio Priekinės Grotelės Už Hilux Revo Nesąžiningi Ralio Šildomi Grilis Priedai

(0 Klientų Atsiliepimai)

€2 162.27 - €2 402.52

Prekės kodas: s12872

Kategorijos: Interjero Dalys

Žymos:

Specifikacijos

  • Automobilio Markė: HILUX REVO
  • Kilmės Vieta: Čongčingas, Kinija
  • Automobilių Įmontuoti: "Toyota"
  • Dydis: 10 sets /carton
  • Tipas: 4x4 Aksesuarai
  • Spalva: Matte black/Red
  • Prekės Pavadinimas: ZUIMI, Taishuai
  • Pristatymas: 3-15 Dienų
  • Įmontuoti: 100% Įmontuoti
  • raktinis žodis: Revo automobilio grotelių, priekinės grotelės už hilux revo
  • Mokėjimo: T/T, Vakarų Sąjunga, Paypal
  • Modelio Numeris: THRG08
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelis: HILUX, HILUX PICK-UP, HILUX VIII Pikapas (_N1_)
  • Metų: 2015-2016, 2015-2016, 2015-, 2020 2021+
  • Medžiaga: ABS Plastiko
  • Kokybė: Garantuotas
  • Įrengimas: Pakeisti revo priekinės grotelės
  • Pozicija: Priekinės Grotelės

Sveiki, draugas!Dėkojame už jūsų susidomėjimą savo produktą.Aš atsakys jums, jei turite klausimų apie savo produktus.Prašome pridėti mano WhatsApp:+86 15074076993 jei aš ne atsakyti jums laiku.

2020 2021 Automobilio Priekinės Grotelės Už Hilux Revo Nesąžiningi Ralio Šildomi Grilis Priedai

* Prašome įsitikinti, kad jūs perkate tinkamą elementą savo automobilį ir priimti mūsų tranzito laikas.Kai kurių metų modelis kai kuriose šalyse gali būti tos pačios, kaip aprašyta.Prašome atidžiai pakartotinai tikrina su nuotraukomis užtikrinti, nedvejodami kreipkitės į mus dėl bet kokios informacijos.Produkto Aprašymas

2020 2021 Automobilio Priekinės Grotelės Už Hilux Revo Nesąžiningi Ralio Šildomi Grilis Priedai

Produkto Pavadinimas Fornt grotelės,automobilio grotelių Automobilio Modelį T0YOTA hilux revo Ralio Nesąžiningi Metų Tilptų 2020 M+ Medžiaga ABS Plastiko revo priekinių grotelių Spalva Matinė Juoda/Raudona Paketą 8 rinkiniai/carton Mokėti Sąlygomis, T/T,West Union,Paypal Pristatymo Dienos Iki kiekį Detalius Vaizdus

Įmonės Informacija

Guangzhou Taishuai Auto Accessorises Co., Ltd

Mes turime gamyklos ir 2 dideli sandėliai, Guangzhou, Kinija.Beveik mūsų produtcs sandėlyje.Mūsų pagrindinė buveinė yra įsikūrusi 1D032 Yiyou Internatioal Auto Dalys Biržos Prekybos Centras Nr. 155 Hengfu Road ,Guangzhou .

Nuo 2010 m., Taishuai pradeda sutelkti dėmesį į išrasti projektavimas ir gamyba, automobilių aksesuarai, po kelerių metų plėtros.Dabar mūsų gamykloje priklauso 3 Liejimo Įrengimai, 1 pakuotės workship be dulkių, 3 automatinės gamybos linijos.Guangzhou Taishuai Auto Reikmenys Co., Ltd bus perkelti su Verslo filosofija"Aukštos kokybės, todėl" win-win tarp kliento ir fabrikas".Taishuai trunka labai malonu pasveikinti vidaus ir užsienio klientams apsilankyti gamykloje, ir bendradarbiauti.Mūsų pagrindiniai produktai: Priekinės grotelės,Variklio gaubtas,Sparnas blyksnius,Rool baras ,Stogo juosta,Šoninis žingsnis,LED durų slenksčio plokštė,Vamzdeliai,Lietaus apsauga,Kūno dangos,Vadovas, šviesos,led uodegos šviesos,šviesos važiavimui Dieną,Bagažinės dangtis, dujų spyruokle,Rankena dangtis,Priekinis dangtis,Taillamp dangtis,Rūko danga ,Degalų bako dangtis ,Galinis durų rankena padengti ir kitomis 4X4 santykinis auto reikmenys produktus.Parodos

Pakavimas ir Pristatymas 4x4, Automobilio Priekinės Akių Grotelės Už Hilux Revo 2021 Nesąžiningi Ralio Šildomi Grilis Priedai Paketas, 8 nustatyti automobilio grotelių už Hilux Revo pack 1 kartoninė dėžutė,dydis:126x62x56 cm Pristatyti laiko reikės nuo 3 iki 30 dienų, gavus jūsų išankstinį apmokėjimą.Konkrečius pristatymo trukmė priklauso nuo elementų kiekio ir jūsų užsakyme.

DUK

Q1. Kas yra jūsų požiūriu, pakavimo revo priekinės grotelės?A: Paprastai, mes pack revo priekinės grotelės neutrali dėžių ar dėžių.

Q2. Kokia jūsų mokėjimo terminus?

A: Paypal,Western Union,T/T (30% indėlių, ir 70% iki gimdymo) ,Asmeninės sąskaitos.Q3. Ar turite MQO iš revo priekinės grotelės ?

A: Mūsų MOQ paprastai yra 5 komplektai kiekvieno elemento,pagal automobilių modeliai Q4. Kaip apie jūsų pristatymo laiką?

A: Paprastai, tai užtruks nuo 3 iki 30 dienų, gavus jūsų išankstinį apmokėjimą.Konkrečius pristatymo trukmė priklauso nuo elementų kiekio ir jūsų užsakyme.

Q5. Gali, aš turiu pavyzdį ?

A:žinoma, tačiau klientai turi mokėti mėginio kaina ir kurjerių išlaidų.

K6. Ar jums išbandyti visus jūsų prekių iki pristatymo revo priekinės grotelės ?

A: Taip, mes turime 100% testas prieš pristatymas

Q7: Kaip padaryti, kad mūsų verslo ir ilgalaikius gerus santykius?

A:1. Mes nuolat geros kokybės ir konkurencinga kaina, siekiant užtikrinti, kad mūsų klientai naudos ;

2. Mes gerbiame kiekvieną klientą, kaip mūsų draugas ir mes nuoširdžiai daryti verslą ir susidraugauti su jais, nesvarbu, kur jie yra kilę.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama