Prieinama: Sandėlyje

Šiltas Peties Wrap Ne Įkrovimo Kaklo Wrap Pečių Trinkelėmis Saugiai Ir Patogiai Kaklo, Pečių Wrap Vyresnio Amžiaus Air-Conditioned

(0 Klientų Atsiliepimai)

€70.45 - €140.90

Prekės kodas: s137268

Kategorijos: Motociklo Įranga Ir Dalys

Žymos:

Specifikacijos

  • Lytis: MOTERIS
  • Specialios Funkcijos: Pečių Šilumos Padas
  • Elemento Tipas: Deriniai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: 100% Poliesteris

Šiltas Peties Wrap yra vientisas padažas, kuris tinka bet kokio drabužių, išlaikyti jūs jaukus ir šiltas žiemą.Jis yra lengvas ir minkštas, patogiai ir elastiniai rankogaliai, kad išvengti slydimo, ir stumdomas.Jūs galite reguliuoti temperatūros ir laiko parametrus pagal jūsų asmeninius poreikius.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Šiltas Pečių Trinkelėmis

Dydis: M, L, XL

Sezonas: Keturi Metų Laikai

Gyventojų Skaičius: General

Pareigos: išlaikyti šiltas

Pakavimo Sąrašas:

Šiltas Pečių Trinkelėmis * 1

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Pečių Ir Kaklo Šilčiau: Šiltas Pečių Trinkelėmis yra sklandžiai ir nematomas, padažu, kad apkabinimai jūsų viršutinė kūno dalis, išlaikant jums paskrudinto ir patogus žiemą ir užkirsti kelią šalčio ir sustingimą pečių ir kaklo srityje.

2.Mažos Apykaklės: toks šiltas pečių trinkelėmis, yra lengvas ir turi mažą apykaklę, todėl jūs galite dėvėti ją, be jausmas, sunkus.Ji saugo jūsų pečius, šiltas ir jaukus, ir nebus sukelia diskomfortą sunkiųjų pižama.

3.Patobulintas Šilumą Ir Komfortą: Tai šiltas peties wrap yra pagaminti iš itin smulkios kietosios vokietijos aksomo audinio, kuris spąstų daugiau oro ir suteikia ilgalaikį šilumos.Ji taip pat apsaugo nuo kvapų ir yra 30% plonesni nei įprasti nailono.

4.Išskaptuotas Dizainas: Šį pečių wrap yra patogus ir elastingas rankogaliais, kad išlaikyti jūsų pečius, šiltas ir jaukus, o pažasties išskaptuotas dalys leidžia oro cirkuliaciją ir užkirsti kelią tvankumas ir karštis.Jūs galite padaryti savo veiklos, lengvai su šiuo orui ir šiltas peties wrap.

5.Įvairių Stilių: Jūs galite pritaikyti savo išvaizdą ir komfortą šis peties šiltą pagalvėlę, kad gali būti kelių spalvų ir dydžių.Pasirinkti spalvą, kad tinka jūsų stiliaus ir dydžio, kuris tinka jūsų kūno.Šis peties šiltas trinkelėmis padarys jūsų žiemos daugiau mados ir spalvingas.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama