Prieinama: Sandėlyje

Anti-Rūko S Melstis, Akinių, Automobilių Langų Valiklį, Automobilių Langų Valiklį Padidinti Matomumą Anti-Rūko S Melstis Už Akinių Lęšiai

(0 Klientų Atsiliepimai)

€34.77 - €69.55

Prekės kodas: s143373

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Tomas: 100ml

Tai anti-rūko purkštuvu yra moksliškai veiksmingi ir gali automatiškai ir greitai formos anti-fog plėvele ant stiklo paviršiaus, pagerinti matomumą naktį ir drėgnas oras, ir gerinimas, vairuotojo saugumą.

Tepkite nedidelį kiekį purškimo pusių švarus objektyvas arba paviršiaus.Taikoma tolygiai visą paviršių sukamaisiais judesiais pirštais ir leisti sėdėti už maždaug 1 minutę.Švelniai nuvalykite sausu minkštu skudurėliu pašalinti dryželiais.Leiskite jam visiškai išdžiūti prieš naudojant.

Pavadinimas: stiklo anti-purškimas, purškimo

Grynasis kiekis: 100 ML

Tinkamumo laikas: 3 metus

Būsena: Skystis

Savybės: Stiklas anti-rūko, prekinis, galinis stiklo galinio vaizdo veidrodis, nėra rūko

1* Stiklas anti-rūko purkštuvu

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Nanotechnologijos: Tai stiklo valiklį naudoja nanotechnologijas, kad nanodalelės stick giliai, užtikrinant ilgiau ilgalaikius rezultatus ir didesnį atsparumą aplinkos veiksniams.Nanotechnologijos yra bekvapis, ilgalaikis, kvėpuojantis, nematomas ir super hidrofobinės.

2.Efektyvūs ir Saugūs: Mokslo ir efektyvus, tai anti-fog automotive danga gali automatiškai ir greitai formos anti-fog plėvele ant stiklo paviršiaus.Pagerina matomumą naktį ir esant drėgnam orui ir pagerina vairuotojo saugumą.Daro priekinio, galinio stiklo valytuvų atlikti geriau.

3.Lengva naudoti: Purškimo abiejų pusių objektyvas su anti-rūkas purškimo ir švelniai valykite sausa minkšta šluoste, siekiant pašalinti nešvarumus, pet seiletis, riebalų, pirštų antspaudų, sap, klaidas ir pan.

4.Prevencijos Garinimo: puikus sprendimas automobilio priekinio stiklo ir veidrodžio garinimo.Ji taip pat gali būti naudojamas motociklo šalmas, apsauginiai akiniai.Nematomas sluoksnis yra sukurta, kad neleidžia garinimo, taigi jums nereikės valyti stiklo nebėra.

5.Platus: Tai anti-rūko purkštuvu ne tik tvarko savo automobilio priekinio stiklo ir galinio vaizdo veidrodis, bet taip pat daro jūsų vonios kambarys stiklo, padažu, veidrodžio, stiklo durys ir t.t aiškiau.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama