Prieinama: Sandėlyje

Atlanto 37"x60" Oskaras Reguliuojamas Medienos Žiniasklaidos Sandėliavimo Lentynos, knygų Spinta, Espresso baldai, laikymo spintos

(0 Klientų Atsiliepimai)

€342.72 - €623.13

Prekės kodas: s143443

Kategorijos: Gyvenamojo Kambario Baldai

Žymos:

Specifikacijos

  • Tipas: Gyvenamojo Kambario Baldai
  • Prekės Pavadinimas: OEING
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Konkrečias Naudojimo: Gyvenamasis Kambarys Kabinetas
  • Bendro Naudojimo: Namų Baldai

Atlanto 60" Oskaras Kolonėlė 12-Lentyna informacijos Laikmenų Saugojimo Spinta yra galutinis didelės talpos multimedijos kabineto visų jūsų informacijos laikmenų saugojimo poreikius.Įspūdinga: aukštis plonas linijas Oskaras leidžia jums išlaikyti jausmas lengvumo jūsų dekoro, o rodyti net didelis žiniasklaidos kolekcija.Šiltas klevas tonai skolinti atnaujintą jaustis gražus dizainas, kad bus blizgesį, bet nuo miegamąjį, den, home office.Pilnai reguliuojamas lentynas leidžia jums pritaikyti sukurti bet kokį saugojimo konfigūraciją ir platus pagrindas suteikia stabilumo savo kolekciją.

Apie Atlanto: Nuo 1985 m., Atlanto pateikė stiliaus ir funkcijas, kokybę ir vertę.Įsikūrusi Pietų Kalifornijos, Atlanto tiekimą klientams produktų kategorijos, įskaitant baldai, TV stovai, saugojimo ir organizacijos, žaidimų baldų ir aksesuarų, ir informacijos laikmenų saugojimo.Gerai U. S. paremtas klientų aptarnavimo atstovų, galima parama, ne 800-747-2660. Klientų pasitenkinimo Atlanto " produktų yra vienas pagrindinių prioritetų.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama