Prieinama: Sandėlyje

Piršto Žiedas Vaizdo APP "Nuotolinio Valdymo" Bluetooth " Suderinama Selfie Vaizdo Nuotolinio valdymo pultelis, Automatinis Puslapio Turner

(0 Klientų Atsiliepimai)

€103.87 - €173.11

Prekės kodas: s147419

Kategorijos: Aksesuarai, Dalys

Žymos:

Specifikacijos

  • Naudoti: Universalus
  • Modelio Numeris: Puslapis Turner
  • Funkcija: tiktok nuotolinio valdymo žiedas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Belaidis Ryšys: "bluetooth"

Mobilusis Telefonas Piršto Žiedas "Bluetooth" Suderinama Nuotolinio Valdymo Pultas,Selfie Vaizdo Nuotolinio Valdymo Pultelis, Automatinis Puslapio Turner

Savybės:

1.Su įkrovimo kamera:Mini įkrovimo kamera, ilgai veikianti baterija.

2. Kaip/užrakinimo ekrane užveskite:Kaip trumpas video, skaidrių trumpus vaizdo įrašus, dukart spustelėkite nuotolinio valdymo, kaip bus, ir lock ekrano su vienu spustelėjimu bet kada!

3. Nuotolinio vartyti:Apie romanus/komiksai, e-knygos gali būti palenkta aukštyn ir žemyn, į kairę ir į dešinę, ir puslapiai gali būti lengvai pasuko nuotolinio valdymo pulteliu.Vienas mygtukas nuotolinio valdymo pultas, mėgautis patogumas, nereikia pakelti rankas, padaryti skaityti daugiau patogus, tinka daugumai įprastinių skaitymo/komiksų programas.Pakeisti dainą aukštyn ir žemyn.Palaiko kelis vaizdo programos jei norite greitai pasukti pirmyn ir bounce.

4. Nemokamai savo rankas, nuotolinio valdymo pultas ir naudoti jį kelis kartus:Nuotolinis/video peržiūros, Selfie ir vaizdo įrašymo sklandžiai.Žiedas kontrolės artefaktas, atsisveikinti su gerklės ginklų.Viso kūno fotografija/multi-asmuo, co-fotografijos, vienas mygtukas nuotolinio valdymo pultas, 10 metrų nuotolinio valdymo, vieno mygtuko paspaudimu kontrolės.

5. Smart Nešiojami Dizainas:Ergonomiška žiedas leidžia nešioti jį patogiai, tai puiki dovana gimtadienio, Valentino Diena ir pan.Suderinama su pagrindiniais rinkos programas (trumpą video, fotoaparatai, romanai ir kt.), nešiojamas ir lengvas, jis yra geriausias draugas tingus žmonės.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama