Prieinama: Sandėlyje

36 Vnt Akustinių Putų Plokštės,Garso Izoliacija Skydelis Nupjautas Kraštas Garso Plokštės, Akustinės Gydymui Naudojami Namų Ir Biurų Sienos

(0 Klientų Atsiliepimai)

€47.75 - €77.01

Prekės kodas: s14835

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: SODIAL

36 Vnt Akustinių Putų Plokštės,Garso Izoliacija Skydelis Nupjautas Kraštas Garso Plokštės, Akustinės Gydymui Naudojami Namų Ir Biurų Sienos

FUNKCIJOS : Šių Akustinių putų garso panelswhich galima maišyti ir rungtynės estetinė išvaizda ir dizainas.Puikiai tinka asmenims, sumažinti ir sugeria nepageidaujamus aidai, bangos, reverb ir plazdėjimas aidai ir sienų apdailai.

DIDELIO TANKIO IR EKOLOGIŠKAS: Pagamintas su Poliesterio Pluošto, liepsną, ji yra tiek saugus kvėpuoti ir Adresatą, todėl puikiai tinka bet kurioje vietoje namuose arba studijoje, tai saugi suaugusiems, vaikams, ir naminiams gyvūnams!

PATOBULINTOS AKUSTINĖS KOKYBĖS: Šie triukšmo izoliacijos plokštės yra universali, ji gali padaryti biurų tyliau ir padaryti garso įrašai švaresnis.Ir gali būti naudojamas profesinės studijos, repeticija kambariai, koncertų salės, podcasting, bažnyčių, namų kino sistemomis, vokalo kabinų, namų studijos, biurai, vyras urvai ir dar daugiau.

LENGVA ĮDIEGTI: Gali būti įdiegta visiems!Tiesiog pridėkite purškimo klijais atgal iš kiekvienos grupės ir atsižvelgti į norimą padėtį.

Pigių TRIUKŠMO REDOCTION SPRENDIMAI: ekonomiškai efektyvus triukšmo mažinimo produktai gali sukurti puikų klausytis ar įrašyti aplinka jums, jūs galite gauti gerą įrašymo patirtis namie, arba studijoje.

spalva: juoda + sidabrinė pilka

Medžiaga: poliesterio pluoštas, medvilnės

dydis: 30x30x0.9cm

Pakuotės Turinys:

18 x Black garso izoliacija valdyba

18 x Sidabro pilkos garso izoliacija valdyba

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama