Prieinama: Sandėlyje

Už Kawasaki Z1000/SX Z750 Z800 ZR800 Motociklo Radiatoriaus Grotelių Guard - Sustiprinta Apsauga, su Metaliniu Tinkleliu

(0 Klientų Atsiliepimai)

€13.94 - €17.65

Prekės kodas: s15197

Kategorijos: Motociklų Dalys

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Spalva: Juoda
  • Medžiagos Tipas: Aliuminio Lydinys

Aprašymas: -Medžiaga: Nerūdijančio plieno Paviršius: Anoduoto -Punktas yra lengva įdiegti be instrukcijas, Įdiegti jį, tuo priekinės, šoninės radiatoriaus.Jis padeda apsaugoti jūsų radiatorių iš smėlio arba akmens žalą. -Nepralaidi skubėti, atrodys kaip nauji po plovimo -Be įranga ir dėmės -Spalvos gali būti 5% skiriasi nuo nuotraukos parodė, internete. -Prašome Užtikrinti, Kad Ši Dalis Atitinka Jūsų Motociklą Prieš Pateikdami Užsakymą.

Fitme nt :

Z1000/SX

Z750

Z800

ZR800

R adiator Guard siūlo sustiprintą apsaugą savo dviratį radiatorių su savo patvarus vielinio tinklo statybos.Skirtas apsaugoti nuolaužų, akmenų, ir klaidų, pažeidimų radiatorius, radiatoriai, šis apsauginis užtikrinamas optimalus aušinimo veiksmingumą ir prailgina gyvenimo trukmę jūsų radiatoriaus.Metalo tinklelio konstrukcija leidžia efektyvų oro srauto teikiant barjeras apsisaugoti nuo galimų pavojų kelyje.Lengva įdiegti ir suderinami su įvairių motociklų modelių, Motociklų, Radiatorių Guard yra patikimas ir stilingas, be savo dviratį apsaugą.Važinėti su savimi, žinant, kad jūsų radiatorius yra apsaugoti nuo galimų pažeidimų.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama