Prieinama: Sandėlyje

Elektroninis Skaitmeninis Ekranas ATK72-C Skaitiklis Skaitiklis Roller Tipo Matuoklis Varantys Ilgio Matavimo Priemonės

(0 Klientų Atsiliepimai)

€105.87 - €211.74

Prekės kodas: s15591

Kategorijos: Matavimo Ir Analizės Prietaisai

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS

modname=ckeditor

Aprašymas:

Mašinos, matavimo audinio ilgis, medžiaga valcavimo mašinos, kurioje mašina, kabelinė mašinos, dažniausiai naudojamos ilgio matavimo ir skaičiavimo tekstilės, kabelinė, popieriaus ir kitų viela, vielos, vamzdžių ir juostelės gamybos procesus.kontrolė.Kaip jutiklis priima grįžtamasis linijiniai jutiklis, jis pašalina trūkumus, mažai gyvenime ir mažo tikslumo, pareiškė mechaninė dilimui arba išvežimo ir tikslumas žymiai pagerėjo per mechaninė skaitiklis pasiekia plius arba minus 0,2%, o veiklos yra stabili ir anti-trukdymo.Stiprus galimybė, paprastas ir intuityvus, ekrane.Produkto viduje yra suprojektuoti su aukštos kokybės ir teigiamą, ir neigiamą kryptį diskriminuoja grandinė, kuri bendradarbiauja su linijiniai encoder suprasti, ilgio matavimo abiem kryptimis, ty, jis gali būti įspaustas ant metrų, arba gali būti atimta iš matuoklis metrų!

Keičiant parametrą koeficientas, matavimo rezultatas gali būti savavališkai apipjaustyti taip, kad matuojamas ekrano vertė atitinka tikrąją vertę.Tai nereiškia, kad gaminti tikslią encoder jutiklis varantys arba vartotojo atrankos ratą, kuris gali būti beveik bet kokio skersmens.Tai palengvina montavimo ir sumažina klaidų, dėl montavimas.Taikoma bet kokio modelio, bet kokiai progai, metras.

Ypatybė:

1.Grįžtamasis skaičiavimas: Kai matuojamas objektas juda į priekį kryptimi, ji sumažinama priešinga kryptimi ir nėra komutacijos klaida.

2. su energijos tiekimui, informacijos apsauga.Po maitinimo gedimas, originalus nustatymo numeris ir dabartinis skaičius vertė lieka toje valstybėje, prieš nutrūkus energijos tiekimui.Po maitinimo atkurta, priemonės ir toliau veikia po maitinimo gedimas.

3. fiksuoto ilgio rezultatas: kai skaitiklis nustatyti, skaičius vertė (galite nustatyti dvi skirtingas vertybes), instrumentas išėjimo kontakto signalo (paprastai uždarytas paprastai uždarytas), tada normaliai uždari kontaktai gali tiesiogiai valdyti įrenginį sustabdyti ar išjungti kitos Pavaros, signalizacija, ir t.t., normaliai atviri kontaktai gali valdyti mašiną, pradėti ar elektra, signalizacija prijungta prie normaliai atviro kontakto, pasieks nustatytą skaitiklis, signalizacija, skambėjimo laikas jau yra nustatytas, bet ilgis 0.1-9.9 sekundės, dvi relės išėjimo veiksmų Derinys režimai yra savavališkai nustatyti!

4. nustatyti žadintuvo signalą pasiekti išankstinio perspėjimo funkcijas, pvz., 9 metrų signalizacijos, signalizacijos 5 sekundes, po to, kai pasiekė iki 10 metrų automatiškai iš naujo skaitiklio metrų!

5. išorės aišku, terminalo, aišku, grafas ekrano išorinis jungiklis operacijos

6. Grafas vertę ir koeficiento vertė gali būti lanksčiai nustatyti.Jei nesikeis gamybos parametrus, vieną kartą nustatytas skaičius gali dirbti ilgą laiką.Dvi išankstinės nuostatos numerio išėjimo parametrai

Specifikacija:

1. Ilgio matavimas ir ilgio reguliavimo diapazonas: 00000.0-99999.9 m,0000.00-9999.99 m, 000000-999999m

Ekranas vienetais: centimetrų, decimeters, metrų, metrų pereiti bet kokioje aplinkoje!

2. Grįžtamasis dvikryptis metrų

3. Impulso ekvivalentas: 0.00001~99.9999 kolonėlė

4. Gabaritiniai matmenys (plotis x aukštis x gylis): 72 x 72 x 85mm Montavimo angos dydis (plotis x aukštis): 68 x 68mm

5: klaidų koregavimo funkcija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama