Prieinama: Sandėlyje

2.4 Skaitmeninis Ekranas Mobiliojo Telefono Adapteris, Automobilis, Greitas Įkroviklis su Jungikliu Motociklo USB Įkroviklis Aliuminio Lydinio, atsparus Vandeniui

(0 Klientų Atsiliepimai)

€112.25 - €167.54

Prekės kodas: s164291

Kategorijos: Motociklo Įranga Ir Dalys

Žymos:

Specifikacijos

  • Funkcija: Automobilių Greitas Įkroviklis su Jungikliu
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Feature1: Aliuminio Lydinio, Atsparus Vandeniui
  • Feature2: motociklo usb įkroviklis
  • Feature3: 2.4 Skaitmeninis Ekranas
  • Tipas: USB Įkrovimo Įranga

Savybės:

1. Įvesties įtampos produktas yra 12-24V.

2. Produktas yra įrengta 2.4 įkrovimo lizdas, kuris gali būti naudojamas maitinimas mobilusis telefonas, planšetinis kompiuteris, GPS ir kt.

3. Produktas turi voltmeter, kuris gali aptikti naudojant baterija bet kuriuo metu, siekiant išvengti saugos avarijų, kurias sukelia prasta baterija.

4. Nepriklausoma jungiklis gali kontrolės USB ir voltmeter tuo pačiu metu, paruoštas naudoti.

5. Aliuminio lydinio korpusas, raudona digital voltmeter, plius bauda kūrinys, visas produktas atrodo aukštos klasės atmosferą.

Specifikacija: Spalva: Juoda, Mėlyna Neto svoris: 165g Dydis: 10.8x5.6x14.6cm įtampa: DC12V Produkto linijos ilgis: 130CM (be pratęsimo laido) Išmatuojamos įtampa: 6-38V Išėjimo parametrai: 5V/2.4 Voltmeter spalva: Raudona Darbo temperatūra: -20℃-- 80℃ Gaminio medžiaga: antipireno savybių nailono aplinkos apsaugos medžiagos + aliuminio lydinio Montavimo anga: Tinka su montavimo skersmuo 2,2 CM Pajungimo instrukcijos: raudonas laidas yra prijungtas prie teigiamo poliaus, maitinimo, juodas laidas yra prijungtas prie neigiamo poliaus, elektros energijos tiekimas

Pakuotė: 1 x Motociklo USB Įkroviklis 1 x 22CM ilgintuvas

Garantija Grąžinimo Politika:

1.Šiltas patarimai:

Kai siunta atvyko, prašome Patikrinti, ar produktai, geros būklės.Jei bet kokią žalą, pakuotės, prašome dont priimti paketą ir atsiliepimai mums.

Prašome padaryti paprastą testą, prieš nekilnojamojo diegimas, kadangi elektronika yra labai trapios ir lengvai lūžta.

2.Garantijos Sąlygos:

Visus elementus, yra su garantija, už 6 mėnesius nuo pakuotės atvyko, Prašome susisiekti su mumis detales problemų, kai jūs turite bet kokią problemą.

Bet kokybės problema, mes atsakingi už tai, bet mes neatsakome su jokią žalą, montavimo metu ar su defektais, kurį sukelia asmens veiksnys.

Visus produktus su akivaizdžiai fizinė žala bus tuščia garantija.

3.Grąžinimo Politika:

Elementai turi būti grąžintas tokios pat būklės, kaip išsiųstas, arba bent jau pakankamai saugi, pakavimo metodas, siekiant išvengti bet kokios žalos pristatymo metu

Endoprotezai bus siunčiami kitam užsakymui, Jei norite kredito ar nori iškeisti į kitas kitas jūsų užsakymą, prašome patikrinti informacija su mumis.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama