Prieinama: Sandėlyje

Vaikai Makiažas Kosmetikos Žaisti Lauke Nustatyti, Plaunamas Akių Šešėlių Teptukas, Lūpų Dažai, Nagų Lakas Saugos Netoksiška Žaislų Rinkinys, Gimtadienio Dovana

(0 Klientų Atsiliepimai)

€2.65 - €5.51

Prekės kodas: s16434

Kategorijos: Baldai

Žymos: makiažas kosmetikos žaisti box set

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: plastikiniai
  • Modelio Numeris: Vaikai Makiažas Rinkinys
  • pakavimas: Spalvos Langelį
  • Dydis: 18*6.5*14.5cm
  • Su Veidrodžiu: Taip

Vaikai Makiažas Kosmetikos Žaisti Lauke Nustatyti, Plaunamas Akių Šešėlių Teptukas, Lūpų Dažai, Nagų Lakas Saugos Netoksiška Žaislų Rinkinys, Gimtadienio Dovana

Savybės:

1. Medžiagos Saugumas: Jis yra pagamintas iš saugių ir aukštos kokybės medžiagų,galima skalbti, netoksiškas, vandens pagrindo medžiagos ir minkštos odos.

2. Grožio kosmetikos, žaislų rinkinys: Šis rinkinys apima, Akių Šešėlių, Lūpų Blizgesio, Lūpų Stick, Antakių Teptukas, Nagų lakas, Milteliai, Nešiojamų Kosmetikos Dėžutės.

3. Geros dovanos: Jūsų mažoji Princesė bus malonu su šia Mergina makiažas žaislai.Ji apima viską, ką mergina gali norėti turėti savo pirmąjį makiažas rinkinys.Tai puiki dovana kiekvienai progai, nuo gimtadienius, Kalėdų ir viskas tarp.Ji 'll love it!

4. Lengva nešiotis ir laikyti: Šis kosmetikos rinkinys ateina su nešiojamų kosmetikos krepšys, lengvai saugojimo šių kosmetikos, todėl jūsų vaikas gali būti, kad mažoji princesė, bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje.

5. Švietimo ir įdomus: Mylintis grožis yra tai, kad gamta visiems, ir vaikai yra ne išimtis.Mūsų skalbti makiažas rinkinys vaikams su daugybe priedų bus ugdyti ir stiprinti vaikų kūrybiškumą, vaizduotę, estetinius gebėjimus ir mokymosi galimybes mėgaudamiesi kad įdomus.

Aprašymas:

Šis produktas yra be švino, kadmio bei ftalatų.jie užtikrinti, kad jūsų vaikai būtų saugūs žaisti.Vaikai makiažas nustatyti, kad puiki dovana mažai Mergaitei.

Specifikacijos:

Medžiaga: Plastikas

Dydis: 18*6.5*14.5 cm

Įpakavimas: dėžutė spalva

Pakuotė:

1 * Vaikai Makiažas Rinkinys

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama