Prieinama: Sandėlyje

Saulė Pavėsyje, Ant Ju UV Spindulių Užuolaidų Apsauga, Langas, Stoglangis Sunshield Accseeories Toyota Crown Royal S210 2013 ~ 2018

(0 Klientų Atsiliepimai)

€24.26 - €48.53

Prekės kodas: s17090

Kategorijos: Išoriniai Priedai

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Įmontuoti:Tentai yra Pritaikyti Toyota Crown Royal S210 2013 ~ 2018 m. įvairios paskirties, naudojimo ir geriau tinka.

UV Apsauga:Tentai nuo saulės apsaugo jus ir jūsų šeimą nuo UV spindulių.Pozicijos tiesioginių saulės spindulių gali būti dirgina.Say good bye aukšto ryškumo.Mes siūlome 2 Trikampio lango skėtį nuo saulės,kad bus apsaugoti jūsų Automobilio Galiniai Įkrovos elementus iš ekspozicijos.

Aukštos kokybės Medžiagos: automobilių langas, stoglangis, yra pagaminti iš orui patvarus akių ir intensyvaus siurbimo magnetas.Vaizdas yra pagrįstas,netrukdant galinio vaizdo veidrodis užtikrinti saugaus vairavimo.

Šilumos Kontrolė:Temperatūros lygiai automobilio salone gali kilti dėl nuoseklaus šilumos pataikyti tiesiai ant jūsų automobilio.Į stoglangis padėti jums išlaikyti temperatūrą ir padeda jūsų automobilio Oro Kondicionierius dirbti efektyviai.

Visi Oras Tipas:UV Spindulių Apsauga gali būti naudojama, siekiant išvengti saulė tiesiai į savo veidą, visą vasarą ir žiemą.Ilgas - Trumpas terminas, automobilių stovėjimo aikštelė sąlygomis, Kelionės laiką ir kasdieniniam naudojimui.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama