Prieinama: Sandėlyje

Desktop Storage Box Rose Gold " Akių Metalo Stalas Organizatorius Raštinės su Stalčių Reikmenys, Makiažo Organizatorius Home Office

(0 Klientų Atsiliepimai)

€257.24

Prekės kodas: s17091

Kategorijos: Namo Saugojimo Ir Organizacijos

Žymos:

Specifikacijos

  • Speciali Funkcija: Patvarus, Daugiafunkcinis
  • Medžiaga: Taurieji Metalai, Geležis/metalo
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • CN: Kinija

Apie šią prekę

▶Išlaikyti Jūsų Darbalaukio, Tvarkinga: patobulinta darbalaukio organizatorius su 8 gerai suprojektuoti kupė galite laikyti tai, ko jums reikia po ranka, jus toli nuo nepatogus darbalaukio ir išlaikyti jį organizuoja.

▶Unikalus Ir Stilingas: derinys metalo vielos tinklas ir rožinė aukso, sustiprintos metalo rėmo ir stilingą išvaizdą, suteikia nepakartojamą jausmą stalo reikmenys ir padidinti modernumo.

▶Kietas Blizgesys: naudoti aukštos kokybės galvanizavimo technologijų ir grynas rankinis suvirinimas, kad struktūra rose gold stalas organizatorius daugiau tvirtas ir patikimas.Be to, unikalios formos dizainas yra daugiau gražus ir patvarus, nei kitų tinklelis arba plastiko office organizatorius.

▶Daug Saugojimas: Daugiau vietos už stalo reikmenys, Apima jūsų rašikliai, pencials, nešiojami kompiuteriai, A4 formato segtuvų ir daug daugiau!Tai didesnis rose gold stalas organizatorius tiks tiek daug daugiau, nei jūs kada nors galėtų tikėtis.Jūsų visų biuro reikmenys gali būti saugomi vienoje vietoje, netrukdant jūsų naudoti amžinai.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama