Prieinama: Sandėlyje

EV Įkroviklis Padengti EV Įkroviklis Automobilių Padengti Vandeniui Įkrovimo Automobilių Apima Elektra varomų Automobilių Magnetinio Sukibimas Lauko Automobilių Apmokestinimo

(0 Klientų Atsiliepimai)

€21.52

Prekės kodas: s171502

Kategorijos: Išoriniai Priedai

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Aprašymas:

Pagamintas iš patvaraus nailono medžiagos + PVC danga, kad lietaus saugo jūsų EV įkrovimo kištukas, todėl jūs galite įkrauti bet kokiomis oro sąlygomis.

EV Įkroviklio Kištuką Uosto Dangtelis leidžia įkrovimo saugiau.Dvi magnetinės juostelės prisiūtos ant pabaigos kapoto rankena sukurti neperšlampama antspaudas.

Lengvas ir patogus nešiotis, kad dangtelis yra mažos ir lengvai atlikti.

Magnetinio EV Įkroviklio Kištuką Uosto gaubtas yra kompaktiškas, užima minimaliai vietos ir yra lengvai parduotuvėje.

Specifikacija:

Pavadinimas: EV Įkroviklis Uosto Dangtis

Dydis: apie 26x43cm/10.24x16.93in

Medžiaga: Nailonas + PVC danga

Spalva: juoda, sidabro

Svoris: 300g

Taikytinos modeliai: Suderinama su dauguma naujų energijos transporto priemonių

Pastaba: netinka automobiliams su aliuminio lydinio, pp ir anglies pluošto korpusų.Suderinama su kitomis plieno apvalkalas modeliai.

Pakavimo Sąrašas:

1 x EV Įkroviklis Uosto Dangtis

Pastaba:

Prašome leisti nedideli nuokrypiai dydis dėl vadovo matavimo ir apšvietimo fotografija gali sukelti skirtingas spalvų, nei realiame gyvenime.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Aukštos Kokybės Vandeniui Audinio】Pagamintas iš patvaraus nailono medžiagos + PVC danga, kad lietaus saugo jūsų EV įkrovimo kištukas, todėl jūs galite įkrauti bet kokiomis oro sąlygomis.

2.【Idealus Magnetinio Dizaino】EV Įkroviklio Kištuką Uosto Dangtelis leidžia įkrovimo saugiau.Dvi magnetinės juostelės prisiūtos ant pabaigos kapoto rankena sukurti neperšlampama antspaudas.

3.【Tvirtinimo elementą】EV Įkroviklis, Padengti gali būti nustatytas kaklaraištis pabaigos ir sugriežtintos apie virvę, kurią būtų galima lengvai atjungti siekiant nuimkite dangtelį.

4.【Kompaktiškas Dydis】Magnetinio EV Įkroviklio Kištuką Uosto gaubtas yra kompaktiškas, užima minimaliai vietos ir yra lengvai parduotuvėje.Lengvas ir patogus nešiotis, kad dangtelis yra mažos ir lengvai atlikti.

5.【Bendro Naudojimo】Netaikomas aliuminio, pp ir anglies pluošto korpusas transporto priemonių.Tinka kiti plieno atveju modelius.EV Įkroviklis, Apsauginis Dangtelis tinka dauguma elektra varomų transporto priemonių, siekiant apsaugoti kai įkroviklio įkrovimo automobilių lauke arba uždarose patalpose.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama