Prieinama: Sandėlyje

Transporto priemonės Soft-Shell Vežėjų Nešiojamų 600D PVC Stogo Krovinių gabenimo Krepšys, atsparus Vandeniui Sunkiųjų Automobilių Stogo Krepšys Visos Transporto priemonės

(0 Klientų Atsiliepimai)

€31.47 - €62.96

Prekės kodas: s174561

Kategorijos: Išoriniai Priedai

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Aprašymas:

1.【Aukštos kokybės Meteral】, Pagaminti iš 100% vandeniui medžiagos, 600D PVC tentas, Tinklelio medžiagos su aukšto dažnio įtampos technologija, Stogo Vandeniui Bagažo Krepšys Automobilis yra patvarus ir sunkiųjų stiliaus krepšys.

2.【Universalus Suderinamumo】Stogo Krovinių gabenimo Krepšys gali būti naudojamas su bet kokio dydžio automobilį ar VISUREIGĮ, darbas tiek su automobiliu, su arba be stogo bagažinę.

3. 【Didelių Saugojimo Vietos】15 kubinių pėdų 44" (L) X 34" (W) X 17" (H) stogo cargo krepšys leidžia jums turėti 4-6 lagaminai, kelionės bagažo atvejais, palapinės, miegmaišiai ir kt.

Specifikacija:

Gaminio dydis: 44*34*17inch

Produkto spalva: juoda, mėlyna

Produkto talpa: 425L/15 kubinių pėdų

Medžiaga: 600D Oxford medžiaga

Produktų Sąrašas:

1*Stogo bagažo krepšys

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, yra spalva skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Kokybiškos Medžiagos】 Automobilio Stogo Krovinių gabenimo Krepšys, atsparus Vandeniui, pagamintas iš 600D Oksfordo brezentu lapas, kurios stovi iki bet grubus išnarstyti ar atšiaurių oro sąlygų.

2.【Atsispirti Sunkiųjų Oro Dizaino】15 PLG Automobilio Stogo Maišelį Krovinių gabenimo Vandeniui naudoti tiesa vandeniui zip moliusko geldele ir padengtas teikti vandeniui apsaugą.Sustiprintos siūlės bus galima "zero nutekėjimo" net ir liūčių.

3.【Naudojamos saugumo Funkcijos, Dizainas】15 PLG Minkšta Stogo Bagažo Krepšys ateina su papildomais kabliukais pakabinti ant kūno automobilio pagal duris, antspaudas.Jei neturite turėklai, tai yra saugus ir patikimas būdas pluoštas maišelį.

4.【Prieinamumas】Nešiojamų 600D PVC Stogo Krovinių gabenimo Krepšys lengviau įdiegti.Sklandžiai užtrauktukas, reguliuojamas dirželiai, durų kabliai ir tvirta sagtis leidžia be vargo jį apsaugoti bet kokį automobilį.

5.【Itin didelės Talpos】Nemokamai iki transporto priemonės viduje erdvės, daugiau komforto, kelyje, Stogo Krovinio Vežėjas Be Stogo Bagažinę nustatyta, 15 PLG automobilių stogo saugojimo.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama