Prieinama: Sandėlyje

Mini Skustuvas Nešiojamą Elektrinį skustuvą, vyriški Elektrinį skustuvą, Mini Skutimosi USB Įkrovimo Vandeniui Skustuvas Šlapias Ir Sausas

(0 Klientų Atsiliepimai)

€11.29 - €20.90

Prekės kodas: s17537

Kategorijos: Asmens Priežiūros Prietaisai

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Maitinimo tipas: Įkrovimo
  • Lytis: Vyras
  • Prekės Pavadinimas: FGHGF

Mini Skustuvas Nešiojamą Elektrinį skustuvą, vyriški Elektrinį skustuvą, Mini Skutimosi USB Įkrovimo Vandeniui Skustuvas Drėgno Ir Sauso Mini Skustuvas Nešiojamą Elektrinį skustuvą, vyriški Elektrinį skustuvą, Mini Skutimosi USB Įkrovimo Vandeniui Skustuvas Drėgno Ir Sauso pakankamai Mažas, kad jūs galite lengvai nuslysti mini skustuvas į savo džinsų kišenę.Jį galite pasiimti bet kur, tai puikus būdas pašalinti savo barzda avarijos atveju.Non-slip patvarus ir patogus.Tinka oro kelionės, verslo kelionės, biurų, automobilių, kelionės, kempingas ir daugiau.

IXP6 lygio vandeniui, palaiko viso kūno plovimo.Svaiginančius neperšlampami veiklos, niekada nerimauti likučių, drėgnas ir sausas, sterilios ir higieniškas.Mikro-shock bass variklio nuolatinė galia, greičiu, mažas triukšmo.

1h greito įkrovimo, super ilgas baterijos veikimo laikas-80 dienų.Naudojantis USB sąsaja, tai yra patogu imti, ir ji gali būti įkrauta iki kompiuterio, nešiojamojo kompiuterio, mobiliojo energijos tiekimo ir kt.

Šis mini skustuvas yra apie dydžio lūpų.Jis taip pat tinka plaukų šalinimo moterų veido, rankų ir kojų ir kitų kūno dalių.Viena mašina su daugybe funkcijų.Šis mini skustuvas yra puikus pasirinkimas vyrui, tėvo diena, gimtadienis, padėkos, kalėdų, naujųjų metų dieną ir bet kokiai progai.

Spalva:Sidabrinė

Medžiaga:ABS+geležies

Dydis:7.5x4.4x4cm

Pakuotės Turinys:

1 * Skustuvas

1 * USB Įkrovimo Kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama