Prieinama: Sandėlyje

Motociklo Kuprinė Lankstymo Kelionių Kuprinė Didelės Talpos Jojimo Nešiojamas Krepšys Kelionės, Kempingas Dviračių Saugojimo Krepšys

(0 Klientų Atsiliepimai)

€225.05 - €450.10

Prekės kodas: s178117

Kategorijos: Motociklo Įranga Ir Dalys

Žymos:

Specifikacijos

  • Elemento Aukštis: 0.0inch
  • Elemento Plotis: 0.0inch
  • Medžiagos Tipas: Oksfordo Audinys + Akių Audiniai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Svoris: 1.0kg
  • Prekės Skersmuo: 0.0inch
  • Specialios Funkcijos: Motociklo kuprinė
  • Elemento Tipas: Šalmas Krepšiai
  • Elemento Ilgio: 0.0inch

Aprašymas:

Ši atgal yra daug kišenių ir užtrauktukų, jūs galite pasirinkti skirtingus komponentus, įvairius daiktus, atsisveikinti su perkrauta erdvę, išlaikyti, saugoti organizuotas gauti organizuotas, ir prieigą prie daiktų yra patogu ir greita.

Specifikacija:

Pavadinimas: Motociklas Kuprinė / Dviračių Kuprinė

Medžiaga: Oxford Medžiaga + Akių Audiniai

Dydis: 36*15*47cm/14*5.9*18.5 į

Talpa: 13 Cm

Pakavimo Sąrašas:

1* Motociklo Kuprinė

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Puikus Medžiaga: Šis motociklas maišelis gali padaryti jūsų kelionės į lietaus neveiksmingas, nes tai yra motociklas krepšys pagamintas iš aukštos kokybės oxford medžiaga ir tinklelio, su vandens įrodymas gydyti, kai lietus, jis parodys, lotoso lapų pavyzdžiui, vandens lašelių efektas, izoliuoti lietaus Kontakto su vidaus elementus, siekiant užtikrinti vidaus sausumas.

2.Daugiau Talpa: Ši kuprinė gali lengvai laikyti visą šalmai, dviračiai, drabužiai, pirštinės, 13-colių nešiojamieji kompiuteriai, futbolas, footballs ir kt.Dėl savo didelės talpos, ji galėtų patenkinti visų rūšių, gyvenančių poreikius ir kasdien poreikius kelionės metu.

3.Organizuotas Saugojimas: Su šio paketo su daug kišenių ir užtrauktukų, jūs galite pasirinkti skirtingus komponentus, įvairius daiktus, atsisveikinti su netvarkinga erdves ir išlaikyti savo saugojimo organizuotas, organizuotas, ir lengva naudoti elementus.

4.Individualizuoti Dizaino: Ši kuprinė yra suprojektuoti su anti-slėgio petnešėlėmis, kuris yra gražus ir stiprus, mažinant spaudimą pečių; jungiamąją šalmai, laikymo krepšys, galite išplėsti kuprinė vietos, kai naudojamos, ir jis gali būti pašalintas, kai nenaudojate, kuris yra patogus naudoti.

5.Plačiai Taikoma Daugeliui Panaudojimas: Šio motociklo kuprinė yra ne tik puikus motociklą, dviračiais, žvejyba, alpinizmas, žygiai, bėgimas, trumpo nuotolio kelionių ir pan., bet taip pat rekomenduojama kasdieniam gyvenimui, pavyzdžiui, išeina ar pėsčiomis, puikus lauko veikla.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama