Prieinama: Sandėlyje

Alpha85 Smart Šuolis Starteris 2000 Amp 20000mAh Automobilio Starteris iki 8,5 L Dujų ir 6L Dyzeliniai Varikliai su Boost Funkcija Totall

(0 Klientų Atsiliepimai)

€1 011.24 - €1 313.29

Prekės kodas: s179540

Kategorijos: Motociklo Įranga Ir Dalys

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

[PRADĖTI VISIŠKAI senas BATERIJAS]: Galingas ir saugus pradėti savo visiškai miręs automobilio akumuliatoriaus. 2000 Amperų piko prisukamas amp, ypač transporto priemonių, iki 8,5 L Dujų/6.0 L Dyzeliniai varikliai.Iki 60 šokinėti pradeda į vieną mokestį.

[IŠSAMIĄ INDIKATORIUS SKYDELYJE]: patogi 3.3 colių smart ekranas suteikia jums visą informaciją apie veiklos būklę, baterijos įkrovimo lygį ir galimas klaidas.Jūs galite pradėti savo automobilį.

[MULTI-APSAUGA]: Su savo integruotas projektavimo akumuliatoriaus apsaugos sistema ir built-in intelligent apkabos, kad HULKMAN šuolis starteris yra saugus ir visiškai izoliuoti.10 rūšių apsauga apima kibirkšties-įrodymas, klaida-įrodymas, ir atvirkštinio poliškumo apsauga, nemokamai jus nuo gedimo problemas, kaip trumpasis jungimas ar "sparks".Naudoti ją pereiti pradėti savo automobilį, užtikrintai!

[0% iki 80% TIK 1 VALANDĄ]: Su mūsų neprilygstamą 65W Greitis Mokestis Tech., tai trunka tik valandą, krauti Alfa 85 Šuolis Starteris nuo 0% iki 80%, ir gali būti visiškai įkrauta 90 minučių.Kai visiškai įkrautas, šis prietaisas gali turėti elektros iki 18 mėnesių.5 min mokestis gali pateikti vienas šuolis-pradėti!

[Pažangiausių PROJEKTAVIMO]: Tai automobilio akumuliatoriaus starteris sukurta koncepcija, tvirtumo ir patikimumo.Į IP65 reitingų apvalkalas apsaugo nuo lietaus, dulkių ir išorės poveikio, kurį sukelia žalą vidinė struktūra, pritaikyti sau daug visokių sudėtingų darbo scenarijai.

[DAUGIAU KAIP ŠOKINĖTI-PRASIDEDA]: Su 12V/DC 10A, USB-A/QC3.0 ir Tipo C/PD18W produkcija, šio automobilio starteris, lengvai mokestis padangos, siurbliai, automobilių šaldytuvai ir įvairių elektroninių prietaisų, kaip išmanieji telefonai.5 rūšių LED žibintuvėlis taip pat vaidina svarbų vaidmenį skubios pagalbos.

[Į LAUKĄ]: dėžutėje rasite Alfa 85 Šuolis Starteris Automobilio Akumuliatoriaus Kroviklį, yra SC 65W Pakrovėjas, Guminis Suvynioti Stiprintuvas Apkabos, Tipo-C USB Kabelis (Iš), ir DC 12V Cigarečių Degiklio Lizdo Adapteris.Mūsų klientų aptarnavimo skyriaus visuomet bus už bet kokią konsultaciją.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama