Prieinama: Sandėlyje

Tvirtinimo Prie Sienos Raktų Pakabukas Raktas Stovas Prie Sienos Nr. Gręžimo Raktas Organizatorius Magnetinio Pakabinti Kelis Keychains Už Sienos, Durys, Plytelės, Stiklo

(0 Klientų Atsiliepimai)

€2.99 - €6.00

Prekės kodas: s18287

Kategorijos: Namo Saugojimo Ir Organizacijos

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Savybės:

Ar dažnai jūs prarasti jūsų raktai arba pamiršti, kur jūs juos?Ar norite paprastas ir patogus būdas saugoti savo raktus namuose ar savo automobilį?Jei taip, jums reikia mūsų magnetinių raktų pakabukas.Šis produktas yra magnetas dizainas.Galite klijuoti jį ant šaldytuvo duris, ar prietaisų skydelio.Su mūsų magnetinių raktų pakabukas, laikymo nebėra purvinas ir visada galite rasti savo raktus lengvai.Plius, jis mažas ir patogus nešiotis, kad jūs galite pasiimti su savimi visur, kur jums eiti.Ji taip pat turi stiprią klijų ant nugaros, kad nebus sugadinti jūsų sienų ar baldų.Mūsų magnetinių raktų pakabukas-tai puikus sprendimas jūsų pagrindinių problemų.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: Magnetinių Raktų pakabukas

Gaminio medžiaga: magnetas + akrilas

Gaminio dydis: apie 19.5*5*5cm/7.67*1.96*1.96 į

Produkto svoris: apie 185g

Produkto spalva: juoda

Naudoti scena: raktas, saugojimo, laikymo geležies objektai

Produktų Sąrašas:

2* Magnetinių Raktų Pakabukas

4* Stiprus klijai

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano parametrai, produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-3cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Magnetinio Funkcija: Ši Magnetinių Raktų pakabukas yra patvarūs ir ilgaamžiai, pagaminti iš akrilo plokštės ir magnetas.Jis leidžia jums pakabinti savo raktus į jį greitai ir lengvai, ir ji bus ne nukristi.

2.Patogus Laikymas: Su trimis skylėmis, tai Raktų pakabukas tvirtinimo prie Sienos galite pakabinti keletą pagrindinių stygos, todėl jūsų saugojimo labiau organizuota ir tvarkinga.Tai yra praktiška.

3.Erdvės taupymo Dizainas: Sienos Raktų pakabukas yra pakankamai kompaktiškas, kad tilptų į šriftų sienos skyrių.Ji gali veiksmingai naudoti sienelės, sustabdydama elementus, gerinti kosmoso panaudojimas.

4.Jokios Žalos Sienos: Šis Klavišas Sienos Laikiklis, nereikia skylių pramušimo arba gręžimo.Jis turi stiprių klijų ant nugaros, kad prilimpa prie bet švarus, sausas, lygus paviršius.

5.Platus Panaudojimas: Su šio nuostabaus Wall Mount Raktų pakabukas, jums gali klijuoti savo raktus, bet švarus, sausas ir lygus paviršius jūsų sienos, durų, biuro ar automobilio.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama