Prieinama: Sandėlyje

"PASIDARYK pats" Mėgintuvėlyje Nustatyti, Su Dangteliais, Aišku, Mėgintuvėlius Laboratorijoje Mėgintuvėliai Mokslo Mėgintuvėlį Mokslo Mėgintuvėlį Bandymų Laboratorijoje Vamzdžiai Mokykla

(0 Klientų Atsiliepimai)

€11.86 - €23.74

Prekės kodas: s18311

Kategorijos: Menai,Amatai & Siuvimo

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Kabo bakas

Šie mėgintuvėliai yra puikiai tinka rodyti skysčiai, milteliai ir granulės įdomus ir spalvingas būdas.Jie kamštienos kamščiai stabilumo ir lengvas atidarymas.Jūs galite naudoti juos kurti ekrano poveikį jūsų namuose ar gimtadienio vakarėlį.Užpildyti juos su , prieskoniai, karoliukai, ar kas nors jums patinka.

Pavadinimas: Mėgintuvėlį su Kamštmedžio

Medžiaga: Polipropilenas

Matmenys: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakavimo Sąrašas:

1*16x150mm Vamzdžiai ir Kamščių Rinkinys (20 Vnt/Komplektas)

20*Apvalios Kraft Popierius Labels

2*1*5m Virvės

Pastaba:

Sutikite, kad yra spalvų skirtumas produktas dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų.

Gaminio dydis turi paklaida dėl rankos matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Geros Kokybės Medžiagų: medienos, padengti mūsų bandymas vamzdžiai užtikrina saugų ir stabilų antspaudas, taigi jums nereikės nerimauti dėl bet nutekėjimas arba išsiliejimo.Jie yra pagaminti iš polipropileno, kuris yra atsparūs karščiui ir lengva valyti.

2.Paprastas ir Elegantiškas: Tai aišku, mėgintuvėliai su dangteliais turi paprastą išvaizdą, kuri demonstruoja skysčiai, milteliai ir granulės rafinuotas būdas.Jie yra puikus, todėl gražus "PASIDARYK pats" ornamentai jūsų namų, biuro, ar klasėje, nes jų universalumas ir funkcionalumas.

3.Veiksminga Priemonė Eksperimentai: Šie mėgintuvėliai su dangteliais puikiai tinka eksperimentams, kad reikia stebėti valstybės vidaus mėginių.Jie yra pagaminti iš skaidraus medžiaga, kuri rodo spalvą, tekstūrą ir reakcija turinį.Dangteliai yra saugus ir stora, išlaikyti nuotėkio ir taršos baimėje.

4.Įvairių Programų: Tai aišku, mėgintuvėliai su dangteliais, tinka įvairiems tikslams, pvz., namų mokykla tyrimus, laboratorinius eksperimentus, "PASIDARYK pats" projektai ir daugiau.

5.Nuostabi Dovana: Tai aišku, mėgintuvėliai su dangteliais, idealiai tinka priėmimo savo amatų, tokių kaip vonios druskos, žvakės, ar papuošalai.Taip pat galite naudoti jį kaip unikalus ir mąstantis dovana Kalėdų, Naujųjų Metų, gimtadienio ar bet kokia proga.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama