Prieinama: Sandėlyje

Dviratis Telefono Mount Maišelio Rankenos Galinis Veidrodis Mobiliojo Telefono Neperšlampamas Maišelis Anti-Shake Mobiliojo Telefono Krepšys Lauke, Dviračių Sportas

(0 Klientų Atsiliepimai)

€8.90 - €17.80

Prekės kodas: s184919

Kategorijos: Motociklo Įranga Ir Dalys

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pasirūpinkite, kad jūsų telefono saugūs ir prieinami su šia dviračių telefono maišelį.Jis yra atsparus vandeniui dizainas, kuris apsaugo jūsų prietaisą nuo lietaus ir dulkių.Jutiklinis ekranas yra labai jautrus ir leidžia jums naudoti savo telefoną lengvai.Jūs taip pat galite reguliuoti žiūrėjimo kampas savo telefono laikiklį, 360 laipsnių, kad tiktų jūsų pageidavimus.Šis telefonas maišelis yra suderinama su dauguma dviračiai ir motociklai, ir gali tilpti dauguma telefonų.

Techniniai duomenys:

Stilius: Vairas, galinio vaizdo veidrodėliai

Montavimo būdas: sagtis tipas

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakavimo Sąrašas:

1pc* Dviračių Telefono Krepšys

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Drėgnas Oras, Saugos: nereikia jaudintis dėl savo telefonus gauti šlapias.Šis dviratis telefono turėtojas ateina su IP67 atsparus vandeniui apvalkalas, apsaugos jūsų telefoną nuo vandens padarytos žalos ir leidžia jums mėgautis saugaus važiavimo į lietingą dieną.

2.Jutiklinis Ekranas Dizainas: Su šia dviračių telefono stovas, jūs galite mėgautis saugus dviračių neprarandant kontrolės iš savo telefono.Didelio jautrumo TPU touchscreen dizainas leidžia jums valdyti savo telefoną lengvai ir stora, įstatykite jį į laikiklį.

3.Saugus Naudoti po vandeniu: Fotografuoti ir filmuoti po vandeniu su savo telefonu, tai dviračių telefono laikiklį.Kameros langas yra didelės raiškos ir aiškus, nes jis yra pagamintas iš TPU.

4.360 Laipsnių Žiūrėjimo Kampas: dviračiu telefono mount maišas leidžia lengvai pasukti telefoną horizontaliai ir vertikaliai su viena ranka, suteikiant jums geriausią vaizdą savo ekrane, o žirgais.

5.Taikymo Sritis plati Naudojimo paskirtis: Ši dviračių telefono laikiklis, krepšys tinka dauguma telefonų ir gali būti tvirtinamos prie įvairių transporto priemonių, pavyzdžiui, motoroleriai, kalnų dviračiai, sausumos dviračiai, ar motociklų.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama