Prieinama: Sandėlyje

Pilnas Automobilio Padengti Lauko Apsaugos Pilnas Automobilių Apima Sniego Danga Skėtį Nuo Saulės Atspari Vandeniui Apsauga Nuo Dulkių Universalus Poliesteris Padengti Accessries

(0 Klientų Atsiliepimai)

€153.17 - €306.35

Prekės kodas: s185106

Kategorijos: Išoriniai Priedai

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Plotis: 1.00m
  • Medžiagos Tipas: aliuminio plėvelė
  • Elemento Ilgio: 1.00m
  • Elemento Aukštis: 1.00m
  • Prekės Svoris: 1.00kg
  • Elemento Tipas: Automobilių Apima

Kulka Taškų:

1. Puikios Kokybės: Pagaminti iš patvarių medžiagų, tokių kaip ašara-korozijai ir dilimui aukščiausios aliuminio plėvelę, tai lauko automobilių viršelis turi ilgesnį tarnavimo laiką.Tai nėra lengva sulaužyti arba iškraipomas ir gali apsaugoti savo automobilį nuo įbrėžimų.

2. Sudėtingas Kūrinys: Pagaminti iš didelio tankio audinys su atspariu vandeniui ir antipireno savybių, mūsų lauko automobilių viršelis suteikia puikią apsaugą nuo atšiaurių oro sąlygų, pavyzdžiui, vėjo, lietaus, saulės ir ugnies.

3. Unikaliai Rodoma: jei Norite išvengti įbrėžimų ir užtikrinti saugesnes automobilių stovėjimo naktį, mūsų lauko automobilių viršelis turi 6 atspindinčias juostas, kad būtų išplėsta ir paryškinti.Ji taip pat pasilieka vairuotojo durų padėties lengvesnę prieigą prie daiktų.

4. Lengva Įdiegti: Su sklandžiai užtrauktuku krašto išvengti užtrauktukas nuo braižymo automobilių dažais, tai automobilių padengti yra lengva įdiegti ir pašalinti.Aukštos atsparūs tempimui viskozės elastinės juostos gerina vynioti automobilių padengti ir užtikrina natūralų sugriežtinti.

5. Universalus Suderinamumas: Ši lauko automobilių viršelis yra specialiai sukurta Tesla Model 3/Modelis Y, todėl galite uždaryti duris, nespaudžiant automobilių padengti arba ją atidaryti blokavimo be durų.Jis turi plačias suderinamumo, todėl yra universalus ir patogus pasirinkimas.

Aprašymas:

Apsaugoti savo automobilį nuo dulkių, lietaus, sniego ir saulės su šiuo tvirtas ir atsparus vandeniui automobilių viršelis.Pagaminti iš medžiagų, puikios kokybės ir išskirtinės meistriškumo, ši danga tinka daugumai automobilių ir specialios konstrukcijos rezervuoti vairuotojo durų padėties.Jūs galite lengvai uždaryti duris, nespaudžiant automobilių padengti, ačiū labai atsparių tempimui elastinės juostos.Gauti jūsų šiandien ir turėti savo automobilį viršų sąlyga.

Specifikacija:

1. Produkto pavadinimas: automobilių padengti

2. Taikoma sezoniškumas: visiems sezonams

3. Taikytinos modeliai: 3/Y

4. Gaminio spalva: sidabrinė

5. Gaminio medžiaga: aliuminio plėvelė

6. Produkto savybės: atsparus vandeniui, anti-aging, patvarus

7. Svoris: 1,7 kg/set

8. Pakuotės dydis: (vidut.) 39*35*8cm/15.35*13.78*3.15 cm

Pakavimo Sąrašas:

automobilių dangtelis*1

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama