Prieinama: Sandėlyje

10X Dirbtinis Eukalipto Ir Gluosnio Vynuogynų Dirbtiniais Girliandą Ivy Vestuvių Fonas Arch Sienų Dekoras Stalo Runner Vynuogių

(0 Klientų Atsiliepimai)

€92.53

Prekės kodas: s1868

Kategorijos: Namai Ir Sodas

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: plastikiniai
  • Augalų Stilius: Lapų

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Ilgis Ivy girlianda: 6.4 kojų/195cm.

Lengva įdiegti ir pašalinti, gražus ir realus.Ne nori, jokios spalvos blukimas, natūraliai atrodančius, šviežiai atrodantys ir patvarus.

Lanksti ir ilgaamžė medžiaga, puikiai tinka vestuvių dekoravimas, namo, tvoros, laiptų turėklai, sienų, lubų, langų, spintos, stalas ir kėdė, ir kt.

Dirbtiniais eukalipto vynuogių ir dirbtiniais gluosnio skirtų lauko, elegantiškas ir vibrantly spalvos, Įdėti šių gėlių girlianda netoliese pėsčiųjų takas, kelias, laiptai, sodo, langų langelį ir t.t.Dirbtinis vynmedžių lapai gali atnešti miško tiesiai į jūsų namus.

Puikiai tinka kabinti virš durų angų, ant stalų, kaip vestuvės grobis ar stalo runner, taip pat galėtų būti naudojamos biurui, restoranas, kavinė, gimtadienio, bendrabučio, fonas arch sienų dekoras ir pan.Kaip namų dekoro, praktiški ir ilgaamžiai, lengvai valomi, kai durty, nuvalykite švarus, kaip naujas švieži augalai, todėl šviežios atomsphere.

Tipas: Dirbtinis vynuogių

Medžiagos:Šilko audinys + plastikas

spalva:Žalia

Pakuotės Turinys:

10 x Dirbtinis vynuogių

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama