Prieinama: Sandėlyje

pramonės 304 Nerūdijančio plieno, vaisių ir daržovių blanširuoti mašina

(0 Klientų Atsiliepimai)

€9 783.07

Prekės kodas: s19432

Kategorijos: Virtuvės Technika

Žymos:

Specifikacijos

  • funkcija: Maišymo
  • Įtampa (V): 220V
  • Whatsapp/wechat/telefono: +008617737513847
  • Svoris: 70Kg
  • Talpa: 10KG/MIN
  • Matmenys: 500*500*900mm
  • Prekės Pavadinimas: GIFCO
  • Pakuotė: eksporto standartiniai medienos atveju
  • Priedai: Fiksavimo Dangtis
  • Garantija: 1 Metai
  • Po pardavimo Teikiamos Paslaugos: Diegimo srityje, paleidimo ir mokymo
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno, 304 nerūdijančio plieno
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Galia (W): 1w
  • Pavadinimas: Vaisių ir daržovių blanširuoti mašina
  • Galia: 9000W
  • Programos: Daržovių ir grūdų,, vaisius supjaustyti

Prašome Atkreipti Dėmesį

Nes laivybos išlaidos didėja greitai, neseniai, visi mūsų produktai svetainėje NĖRA nemokamas pristatymas kainą.Galutinė kaina su vežimui taikomos faktinės išlaidos, prašome patvirtinkite su mumis, prieš jums padaryti užsakymą.Produkto Aprašymas pramonės 304 Nerūdijančio plieno, vaisių ir daržovių blanširuoti mašina Taikymo

Į blanširuoti mašina yra idealus įranga blanširuoti gydymas dažnai reikia spalvos apsaugos procesas vaisių, uogų ir daržovių perdirbimas.Jis daugiausia naudojamas už bracking, vaisių, šakniavaisių daržovių ir morkos, šparagai, grybai, vaisių griežinėliais ir kitos silpnos produktus.Letena yra veikiamas blanširuoti gydymo, ir yra nepakeičiama blanširuoti įrenginys, skirtas pirminio apdorojimo apdorojus, pavyzdžiui, greitas užšaldymas, dehidratacija, ir lyophilization.pramonės 304 Nerūdijančio plieno, vaisių ir daržovių blanširuoti mašina Nuotraukas Detalius Vaizdus Pavadinimas vaisių, daržovių blanširuoti mašinos Dydis-1100*600*700 mm svoris 70Kg pajėgumas 10kg/min, įtampa 380V, Galia 9KW garantija 1 metai Naudojimo Visi vaisiai ir daržovės Sertifikatai Mūsų Įmonė Mūsų bendrovė-- Zhengzhou Tikrai Mašinoms, priklauso turtingas eksporto patirtis daug metų, kurie specializuojasi gatvės maistas ir užkandžiai mašinos.Su pasinaudoti gera reputacija ir didžiosios veislės aukštos kokybės ir nebrangūs produktai, mes eksportavo mašinų Amerikai, ES, AS, Pietų Afrika, pietryčių Azija ir pan.ir gerai vertina mūsų pirkėjas.susisiekite su mumis Bendrovė Zhengzhou Tikrai Imp.&Exp.Co.,Uab Verslo Sritis efrigeration augalų, gatvės maisto krepšelį,ir užkandžiai mašinų EKSPORTO Į Amerikai, ES, AS, Pietų Afrika, pietryčių Azija ir t.t Kontaktų Lelija " Whatsapp/telefonas/wechat +008617737513847 el. Pašto wendy-006(ne)zzreally(dot)com

Mūsų Paslaugos 1 Mes suteikiame 12 mėnesių garantiją, nes pristatymo data.Visas sugedusias dalis, išskyrus atvejus, kai tam tikrų sunaudoja bus keičiamos nemokamai. 2 Mes teikiame Plusfessional naudotojo vadovas, montavimo video eiti su Plusducts pristatymo, kad padėtų jums diegimą ir kasdienės techninės priežiūros.

3 Inžinierius skris į jūsų svetainę galutinis remonto, jei reikia. 4, Prašome naudoti mašiną griežtai pagal naudojimo instrukciją ir inžinierius vadovas.Jei ką nors reikia žinoti , prašome nedvejodami kreipkitės į mane.

DUK

1, Jei pasirinksite " Pristatymas jūra ", mes padėsime jums organizuoti vežimo jūra ir pristatyti į artimiausią jūrų uosto!

- Jei vežimo jūra, mūsų pasiūlymas yra pagrįstas CFR prekybos sąlygos!Tai reiškia, kad, atvykus paskirties uostas, pirkėjas neprivalo mokėti paskirties uosto mokesčius (pvz., terminalo tvarkymo mokesčius, dokumentai, mokesčius, laikymo mokesčiai, ect), mokesčių atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekes patys.

2, Jei pasirinksite " Pristatymas, lėktuvo ", mes padėsime jums organizuoti vežimo lėktuvo ir pristatyti į artimiausią oro uostą!

- Jei vežimo lėktuvas, atvykus oro uoste , pirkėjas neprivalo mokėti mokesčius, atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekes patys.

3, Jei pasirinksite " Pristatymas express ", mes padėsime jums organizuoti vežimo, tarptautinių express (tokių kaip DHL / TNT / FEDEX /ARAMEX,ECT ) ir tiesiogiai pristatyti į jūsų adresą ("nuo durų IKI DURŲ PASLAUGA)!

Jei siuntos, express, po atvykimo , pirkėjas reikia tik mokėti mokesčius ir padėti laivybos kompanija, atlikti muitinės formalumus, yra gerai.

4, Jei pasirinksite " Pristatymas traukiniu ", mes padėsime jums organizuoti vežimą Traukiniu + Sunkvežimių ir tiesiogiai pristatymą jūsų nurodytu adresu (nuo durų IKI DURŲ " PASLAUGA)!

- Jei vežimo Traukiniu + Sunkvežimių , po atvykstant, jums nereikia mokėti, bet daugiau!mūsų pasiūlymas jau apėmė mokesčių ir muitų mokesčių!

- Šis metodas dažniausiai tinka klientai ateina iš Rusijos, Kazachstano, Kašmyro, Mongolijos, uzbekistano ir kitų šalių vidaus.

5, Jei pasirinksite " neįskaičiuotos krovinių ", mes padėsime jums organizuoti gamybą, tuo tarpu, mes susisieksime su jumis ir rekomenduos jums tinkamiausią vežimo būdą pagal savo situacija!

6.Laivybos dokumentus, mes galime tiekti yra važtaraštį / kvėpavimo takų sąskaitą, Komercinė Sąskaita faktūra, Pakavimo sąrašas ir kilmės liudijimai, jei jūs turite bet kokius kitus dokumentus, kreipkitės į mūsų pardavėjas.

7, Pirkėjai turėtų tikrinti paketas / prekių kruopščiai prieš pasirašant prekių gavimą.

Jei yra jokią žalą, kreipkitės į vietinį TNT / DHL / Fedex paprašyti skundų ir reikalavimų ARBA susisiekite su mumis per 24 valandas.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama