Prieinama: Sandėlyje

Augti Žiburiai 3 Rūšių 360° Augti Žiburiai Su Laikmačiu Augti Žiburiai 10 Pritemdomi Lygiai, Automatinio Įjungimo/Išjungimo Kambarinių Augalų

(0 Klientų Atsiliepimai)

€7.67 - €19.67

Prekės kodas: s19649

Kategorijos: Šviesos Ir Apšvietimas

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sertifikavimo: Nėra

Įvairių Patalpų Augalų Šviesos - augalų augimo šviesos skleidžia 380nm - 780nm raudonos ir mėlynos spalvos spektro, šviesa yra švelni ir ne šiurkštus, teikia saulė-imituoti švitinimo jūsų kambarinių augalų.Įskaitant raudoną šviesą, mėlyna šviesa, raudona ir mėlyna šviesa, ir 3 skirtingų spektrų, įrengta 52 led žibintai (35 raudona + 17 mėlyna), jis gali susitikti su šviesa reikia jūsų augalai skirtingu laikotarpiu.

Automatinio Sinchronizavimo Funkciją - augalų auga šviesos turi įmontuota automatinio sinchronizavimo funkcija, su 3 laiko režimus, ir 3/9/12 valandų ciklo laikas atitinkamai.Tiesiog nustatykite vieną kartą, šviesos automatiškai įjungti tuo pačiu metu kitą dieną, jei jums nereikia ne reikia laiko funkcija, tada šviesa taip pat gali būti kontroliuojami ON/OFF jungiklis.Nereikia atjungti/naujo-prijunkite.Augalų augti žiburiai pasirūpins jūsų augalai, kai esate ne namie, tikrai lengvai ir patogiai!

Auginimo Lempos su 10 Pritemdomi Lygių Augalų Auginimo Lempos funkcijų naujesnės technologijos LED diodai, kad jis būtų šviesesnis ir efektyviau.Ji taip pat yra 10 pritemdymo lygis siekia nuo 10% iki 100% apšvietimo sąlygas, reikalingos skirtingos augimo ciklų augalų.

[Lengva Įdiegti Ir Aukštis Reguliuojamas]: Tiesiog Klijuoti Jį Į Vazoninių Augalų, Reguliuoti Aukštį Ir Kampą, Tada Jį Įjunkite. 1 Žingsnis Montavimas, Greita Ir Lengva!Šis Augalas Šviesos Kambarinių Augalų Yra Teleskopinis Polių, Gali Būti Įtrauktas Aukštyn Ir Žemyn.Galite Nustatyti Priimtiną Aukštį Augalų Augimo Ir Didelio Ploto Ar Daugiau, Augalai Bus Taikomas Tuomet, Kai Polius Yra Pratęstas Ilgiau.

[2 In 1 Sode Apšvietimo Projektavimas]: Dar Tik Auga Šviesos, Bet Ir Namų Dekoro, Tai Augti Šviesos Yra Puikus Pateikimas, Tai Bent Skyriai, Pvz., Biuro Stalas, Svetainė, Tamsus Kampelis Jūsų Namuose.Šis Augalas Šviesą Yra Skirtos, Pavyzdžiui, Halo, Mėgdžiodami Gamtos Saulės Spindulių, Padeda Augalams Augti Greičiau Ir Yra Sveikesni.Šiltas Natūralios Šviesos Akis-Draugiški Ir puikiai tinka Namuose Ir Naudoti Patalpose, Puikiai Dera Su Namų Dekoro.

Spalva: juoda + balta

medžiaga: plastikas

Pakuotės Turinys:

1 x Augti Žiburiai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama