Prieinama: Sandėlyje

Automobilio priekinį Stiklą Saulės Šešėlis Apima Skydeliai Auto Priekinio Lango apsaugos nuo Saulės, Skėtis Coche už Tesla Model 3 Y S X skėtį nuo saulės Priedai

(0 Klientų Atsiliepimai)

€3.08 - €5.13

Prekės kodas: s198993

Kategorijos: Išoriniai Priedai

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Automobilių skėtį nuo saulės
  • Medžiaga: Šviesą atspindinčios ir patvarus, sulankstomas metalinis rėmas

Ypatybė:

1.Puikus Medžiaga: Aukštos Kokybės medžiagų, kad jūsų produktas patvarus.Audinys yra aukštos kokybės audinio, kuris blokuoja ir atspindi šilumą, kenksmingų UV spindulių ir saulės šviesos, būdami mažiau linkę į raukšlių.Sustiprinto plieno bezel pagerina patvarumą, užtikrinti ilgesnį ir saugesnį gyvenimą.

2.Individualizuotos Dizainas: priekinio stiklo atspalvis buvo paprotys supjaustyti specialiai Tesla Modelis 3 Modelis Y. Tiksliai tinka konstrukcijos ir Sustiprinto plieno žiedai padaryti pakankamai, kad atspalvis tinka būtent prie lango, nereikia siurbimo taures laikykite jį į vietą.Ji negali atsipalaiduoti, arba žlugti.Tinka visų Tesla Modelis 3 Tesla Modelis Y.

3.Atnaujintas Dizainas: Skirtingai nuo kitų rinkoje esančių produktų, mes naudojame dvigubo sluoksnio šilumos skydas, audinio išlaikyti iš saulės.Pirmas sluoksnis yra 210T atspindintis poliesterio ir antrasis sluoksnis yra aukštos kokybės audinio.Dviguba izoliacija, ir dviguba apsauga.Geriausias atspalvis ir izoliacijos rinkoje.

4.Saugo Cool: Pagamintas iš 210T atspindintis poliesteris, siekiant sumažinti šilumos kiekį iki 40°C, ji bus blokuoti 99% žalingų UV spindulių.Išlaikyti jūsų Modelis 3 Modelis Y aušintuvo.

Lengva naudoti ir laikyti: atspalvis gali būti lengvai popped up ir sulankstyti per kelias sekundes kasdieniniam naudojimui.Jūs galite lengvai tuck skėtį nuo saulės į jūsų duris kišenėje

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Automobilių skėtį nuo saulės

Tinka: Priekinis Galinis Stiklas

Medžiaga: šviesą Atspindintys ir patvarus, sulankstomas metalinis rėmas

Spalva:Juoda +Sidabrinė Tonas

Pakavimas:

1 Vnt. *automobilio skėtį nuo saulės

1 Vnt *Saugojimo krepšys

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.Have a nice day!

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama