Prieinama: Sandėlyje

RGB Medūzos Lempos Medūzos Akvariumas Su Nuotolinio Valdymo Lavos Lempa Spalvos Nuotaikos, Šviesos, Home Office Apdaila

(0 Klientų Atsiliepimai)

€23.21 - €30.95

Prekės kodas: s20692

Kategorijos: Lubų Šviestuvai & Gerbėjai

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: REFURBISHHOUSE
  • Yra Lemputės Įtraukti: Taip

Vandenyno ant stalo: elegancija gyvybei jūroje po vandeniu yra universalus raminantis akyse, ir medūzos lempa puikiai fiksuoja tai tylus buvimas, RGB medūzos lempos 12 švelnus raminantis spalvos ir 4 odos spalvos keitimas rūšių, jie gali būti naudojamas kaip naktinis apšvietimas ar nuotaikos, šviesos sukurti ramią, atpalaiduojančią ir atsipalaiduoti, giliai jūros atmosferą, kuri padeda sumažinti stresą ir nerimą.statyti.

Mėgautis akimirka, ramybės: realistiškas dirbtinis medūzos plūduriuoti ant mažos vandens srovę generuoja variklis lempos, sukurti puikią raminančią atmosferą ir realus ramiai judėti.Jie puikiai tinka naudoti bet kokioje aplinkoje, kur jums reikia praeiti kelios minutės, gauti savo galvą nemokama ir atsipalaiduoti.

Be jokio vargo patirtį: vis gyvena medūzos reikia erdvės, laiko ir nuolatinės priežiūros.Bet lavos lempa medūzos atkurti spalvų ir ramybės akvariumo ir sutaupyti vargo tikrųjų auga medūza.Jūs neturite nerimauti, kasdienė priežiūra, tiesiog įjungti baterijomis lavos lempa ir mėgautis spalvinga povandeninio šokiai atsipalaiduoti nuo įtemptos dienos.

PUIKIOS DOVANOS:Realistiškas medūzos modeliai plaukti tyliai ir sukurti gražus, ramus, ramus, ramina, gražus giliai jūros atmosferą namuose ar biure, idealiai tinka gyvenamojo kambario, miegamojo, biuro, vaikų kambario ir kt., bet taip pat ypač tinka kaip Kalėdų dovanos, Kalėdų dovanos, gimtadienio dovanos, housewarming dovanas šeimai ir draugams.

Mūsų medūzos lempa pagaminta iš akrilo ir ABS plastiko, kuris yra stipresnis.Kai vanduo lempos yra gąsdinami jūsų vaikas, viskas, kas lieka sausas dėl nuotėkio apsauga.

Galia Suplly:3*AA baterijos(neįtraukta baterijų)

Spalva:Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Medžiaga:ABS+Akrilas

Dydis:10.5x28cm

Pakuotės Turinys:

1 * medūzos lempos

1 * USB kabelis

2 * Dirbtinės medūza

1 * Šaukštas

1 * Nuotolinio valdymo

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama