Prieinama: Sandėlyje

4M Automobilių Vandeniui Gumos Sandarinimo Juostų Auto Automobilio Priekinis Galinis Stiklas Stoglangis Trikampio Lango Krašto Weatherstrip Antspaudas

(0 Klientų Atsiliepimai)

€52.26 - €104.53

Prekės kodas: s210582

Kategorijos: Išoriniai Priedai

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Savybės:

1. Puikių savybių: atsparumą Karščiui, senėjimui, atsparumo korozijai, rūgščių ir šarmų varža, oro pasipriešinimas, stipraus tempimo stiprumas ir geros elastingumą.

2. Aukštos kokybės: Pagaminti iš EPMD aplinkai draugiškas gumos, kuri yra patikima, nekenksmingas, ir jokių specialių kenksmingas kvapas.

3. Lengva naudoti: lipnios dizainas; nuvalykite klijuoti pirmą poziciją, tada klijuoti ant; ilgis gali būti sumažintas laisvai.

Įrengimas pamoka:

1. Nuvalykite klijų poziciją dėl krašto lango .

3. Pradėti pasta plomba

2. Palyginti dalių, kurios turi būti sumažinti.Po apdailos, šepečiu, sukibimą skatinanti ir taikyti sukibimą skatinanti pozicijos, lipnios juostos, ir palaukite 2 minutes.

4. Po to pasta yra baigtas, vandeniui efektas yra akivaizdus.

Specifikacija:

Pavadinimas: priekinio Stiklo oras išpardavimas

Medžiaga: EPMD aplinkos apsaugos gumos

Dydis: apie 0.02*4m/0.79*157.48, arba 0.015*4m/0.59*157.48 į

Bendras ilgis: 4m (13.12 pėdų)

Taikytinos modeliai: Universalus

Taikoma vieta: krašto priekinio ir galinio šoninio lango stiklą.

Produktų sąrašas:

1* Langų oras išpardavimas (4M)

Pastaba:

Galinio vaizdo veidrodis & B-ramstis & galinės durys, maži langeliai turi būti "PASIDARYK pats" iškirpti.Rekomenduojama palyginti originalus automobilio padėtį pirma, tada pažymėkite eilutę, ir tada nukopijuokite jį.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Vandens Nuotėkio Įrodymas: Šis prekinis, galinis stiklo oras išpardavimas efektyviai apsaugo nuo dulkių ir lietaus iš seeping į, išlaikyti transporto priemonės įtrūkimų, švarus ir juos lengviau valyti.

2.Padeda Išlaikyti Automobilio Ramioje: Tai oras išpardavimas automobilių gali padėti sumažinti perdavimo padangų ir vėjo triukšmas nuo kelio į saloną, ir taip pagerinti važiavimo komfortą ir padeda išsaugoti ramioje aplinkoje, automobilyje.

3.Aukštos kokybės Medžiaga: Mūsų prekinis, galinis stiklo oras išpardavimas yra pagamintas iš EPMD aplinkai draugiškas gumos, kuri turi puikų tokių savybių, kaip šilumos varža, atsparumas senėjimo, korozijai, rūgščių ir šarmų varža, oro pasipriešinimas, stipraus tempimo stiprumas ir geros elastingumą.

4.Nemokamai Pjovimo: Mūsų prekinis, galinis stiklo oras išpardavimas yra 4M (13.12 Pėdų) ilgio; jūs galite sumažinti laisvai patenkinti jūsų įrengimo reikalavimai.Jis yra plačiai naudojamas automobilių buferiai, stiklai, langai ir kt.

5.Lengva naudoti: Mūsų automobilių oro intarpai yra paprasta naudoti.Prieš klijuojant, nuvalykite klijuoti poziciją ant lango krašto , ir tada klijuoti sandarinimo juostelės.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama