Prieinama: Sandėlyje

Chapstick Maišelis "Keychain", Skaidrios Pvc Mados Lūpų Turėtojas, Lūpų Dažai, Nagų Lako, Kvepalų Automobilio Raktus, Lūpų Rankovės

(0 Klientų Atsiliepimai)

€4.24 - €8.47

Prekės kodas: s217440

Kategorijos: Svoris Suolai

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Išlaikyti lūpas sudrėkintas su šiuo aišku, chapstick turėtojas keychain.Tai yra multi-funkcinis, leidžia jums imtis savo lūpų dažai, lūpų balzamas, ar blizgesys visur, kur jums eiti.Paprasčiausiai įsidėkite jį į savo piniginę, raktus ar kuprinė ir mėgautis lengva prieiga.Pagamintas iš tvirtos medžiagos, ji gali atlaikyti kasdienio dėvėjimosi ir plyšimo.

Specifikacija:

Medžiaga: PVC + hardware key chain

Dydis: Apie 87*36*25mm/3.42*1.41*0.98 į

Svoris: 22g

Spalva: skaidrus

Paketų Sąrašo:

1 x lūpų pultelio laikiklis aišku

Pastabos:

Dėl vadovo matavimo, gali būti šiek tiek klaidų dydį.

Ten gali būti šiek tiek skiriasi spalva dėl skirtingų monitorių.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Žr.-per turėtojas: Jums nereikės gaišti laiko ieško savo lūpų balzamas su šiuo chapstick dėklas keychain.Jos žr.-per turėtojas rodo jums tiksliai, kas yra viduje ir leidžia lengvai patraukti savo lūpų balzamas, kai jums reikia.

2.Lūpų dažai pasiruošę: Tai aišku, chapstick dėklas keychain užtikrina, kad jūs visada turite savo lūpų pasiekiamas.Jis įrašus į savo rankinės, kuprinės ar piniginės, todėl jūs galite taikyti savo lūpų spalvą, bet kada, bet kur.

3.Atlaikyti kasdienio dėvėjimosi ir plyšimo: iš PVC ir aparatūros medžiagos, tai aišku, chapstick dėklas keychain gali atlaikyti kasdienio dėvėjimosi ir plyšimo.Jūs galite lengvai pridėti jį prie jūsų krepšyje, rankinėje, arba diržo ir turėti prieigą prie jūsų lūpų balzamas, bet kuriuo metu jums reikia.

4.Lengva Naudotis: Tai aišku, dėklas leidžia jums vietoje jūsų lūpų balzamas antra.Jis ateina su keychain areštas, kad galite pajungti savo raktus, piniginę, arba kuprinė.Daugiau jokių paiešką arba prarasti savo chapstick.

5.Universalus pakankamai: Tai aišku, chapstick maišelis "keychain" yra ne tik lūpų balzamas, lūpų blizgesys, ar kitų smulkių daiktų.Taip pat galite naudoti ją saugoti, monetas, raktus, ausinių, arba kiti pagrindai.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama